Novinky a aktuality

  • 20
    03

    Dárkové šeky pro vítěze Velké podzimní soutěže ve sběru elektrozařízení

    Vítězné školy z této soutěže si mohou své dárkové šeky prohlédnout a stáhnout zde. Použít je můžete k vystavení na Vašich webových stránkách nebo vyvěsit ve škole.

  • 12
    03

    Pohádková knížka Třídilka

    Projekt Pohádková knížka Třídilka vznikl v rámci společného projektu Středočeského kraje a autorizované obalové společnosti EKO-KOM, a. s. na podporu třídění odpadů ve Středočeském kraji v roce 2012.

  • 05
    03

    Předávání dárkových šeků vítězům Velké podzimní soutěže ve sběru elektra

    Společnost Asekol se rozhodla zorganizovat sérii slavnostních předání dárkových šeků výhercům této soutěže. Předávání probíhá v rámci krajů s účastí Recyklohraní, zástupců společnosti Asekol a krajských zástupců. Zatím předání proběhlo ve třech krajích (Liberecký, Ústecký, Jihomoravský).

  • 09
    02

    Recyklohraní na Facebooku!

    Recyklohraní najdete nyní i na Facebooku, kde má svou vlastní profilovou stránku! Přidejte si nás mezi své oblíbené stránky a sdílejte s námi i dalšími účastníky programu Recyklohraní vaše zkušenosti a zážitky při plnění soutěžních úkolů i výsledky svého snažení. Máte zajímavé obrázky či fotky související s plněním úkolů? Ukažte je ostatním na naší stránce!

  • 07
    02

    Výsledky úkolu "Křížovka"

    Přinášíme vám výsledky posledního vyhlášeného úkolu s názvem "Křížovka". Do luštění se pustilo celkem 669 škol, kterým společnost Eko-Kom rozdala za jejich snahu 113 420 bodů. Přehled všech škol, která nám zaslaly splněný úkol najdete zde.Tajenku " ČERNÁ SKLÁDKA" jste vyřešili a následně ji ve vašem okolí našli a vyfotili téměř všichni, ale jen 372 školám se podařilo správně vyplnit celou křížovku. Měli jste ji právě vy vyplněnou správně? Podívejte se na řešení křížovky! 

  • 06
    02

    Vyhodnocení velké podzimní soutěže ve sběru elektrozařízení

    Vážení účastníci Recyklohraní, přinášíme vám výsledky velké podzimní soutěže ve sběru elektrozařízení, v rámci které odevzdalo 881 škol z celé ČR k zpětnému odběru a recyklaci celkem 439 532 kg elektrozařízení a společnost Asekol rozdala školám za jejich aktivitu více než 1,5 milionu bodů!

  • 03
    01

    Aktualizace pravidel Recyklohraní

    Vážení účastníci Recyklohraní, k datu 1.1. 2012 došlo k aktualizaci pravidel programu Recyklohraní. Nejedná se o žádné zásadní změny, přesto prosím věnujte pozornost  tučně vyznačeným pasážím. Děkujeme a přejeme všem úspěšný a klidný začátek nového roku 2012. 

  • 15
    12

    Nový úkol - Křížovka

    Vyhlašujeme druhý úkol letošního školního roku 2011/2012 s názvem Křížovka. Jak již název napovídá, úkolem bude vyluštit křížovku s tématem odpadů, ale to nebude vše. Druhá část úkolu bude opět tak trochu dobrodružná a detektivní.

  • 09
    12

    Vyhodnocení úkolu Sběrný dvůr

    Vážení účastníci Recyklohraní, přinášíme Vám vyhodnocení 1. úkolu pro letošní školní rok 2011/12. Detektivního úkolu Sběrný dvůr se zůčastnilo 771 škol a bylo za něj vydáno přes 150 000 bodů.

  • 02
    12

    Konec Velké podzimní soutěže ve sběru elektrozařízení

    Možnost získat dvojnásobný počet bodů za odvoz elektrozařízení v rámci této soutěže již skončila. Veškeré objednávky odvozů přijaté po datu 30.11. 2011 jsou již za běžný počet bodů.

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.