Novinky a aktuality

Ratolest Fest 2016

Recyklohraní se opět účastní Ratolest Festu, který se koná v sobotu 28. května od 9:00 do 19:00 v Praze na náplavce Rašínova a Hořejšího nábřeží. Čeká na vás více než 80 zážitků.

Jste z Prahy, nebo chystáte na poslední květnovou sobotu výlet? Rádi Vás uvítáme na stánku Recyklohraní na náplavce u Prahy 2! Máme připravené kvízy, hry a hádanky pro děti i dospělé. Prohlédnout a doslova osahat si můžete i výstupy z demontáže a recyklace vysloužilých elektrospotřebičů a baterií. Za své vědomosti z oblasti třídění a recyklace si od nás odnesete drobné dárky a informační materiály od společností Asekol, Ecobat, Ekolamp a Elektrowin.

Na co dalšího se můžete těšit?

Proběhnou zde nábory malých florbalistů, kajakářů, ragbistů, fotbalistů, baseballistů, lakrosistů, veslařů, softbalistů, basketbalistů, golfistů, horolezců, hokejistů, jachtařů, gymnastů, akrobatů na kolech, kickboxerů, atletů, zápasníků, aikidistů, Krav-Maga bojovníků či hrářů kolové nebo jezdců na koních.

Navíc Dakarské speciály KM Racing k prolézání. Zásah hasičského člunu Florián. Honba za titulem "Fest Ratolest". Zoopark s překvapením. Umělecké díly od kresby až po řemeslnou výrobu. Autodráha i okruhy pro RC modely. Zóna pro malé dobrodruhy. Skvělé festivalové menu. Parník do Zoo a přívoz Pražské paroplavební společnosti. Soutěže, závody a desítky aktivit na příjemném místě pro rodinnou sobotu.

Na celou akci je vstup ZDARMA.

Více informací naleznete na www.ratolestfest.cz

Těšíme se na vás v našem stánku Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.