Novinky a aktuality

  • 15
    04

    Světlo - Poslední soutěžní úkol pro školní rok 2009/10

    Recyklohraní vyhlašuje poslední soutěžní úkol pro školní rok 2009/10! Zúčastněte se netradičního úkolu jehož zadavatelem je společnost Ekolamp a získejte 200 bodů... a možná ještě něco speciálního pro vaši školu! Popis úkolu, způsob zpracování a jeho odeslání si můžete stáhnout zdenebo ve složce Aktuální úkoly.Nezapomeňte si stáhnout také toto podrobné zadánído kterého je potřeba vyplnit vaše výsledky. Jsme si vědomi, že úkol je především pro mladší žáky obtížný. Věříme ale, že jej v součinnosti se staršími spolužáky a paní učitelkami určitě zvádnete. Držíme palce!

  • 06
    04

    Výherci úkolu Ideální spotřebič

    Omlouváme se všem, kteří netrpělivě čekali na vyhlášení výherců soutěžního úkolu Ideální spotřebič a po velmi náročném rozhodování zveřejňujeme školy, které staly vítězi.

  • 22
    03

    Svozy elektra a baterií o velikonočních prázdninách

    Z důvodu velikonočních prázdnin na školách, které připadají letost na 1. a 2. 4., budou poslední svozy elektrozařízení i baterií uskutečněny ve středu 31.3.2010 a opět zahájeny až po prázdninách v úterý 6.4.2010. Děkujeme za pochopení a přejeme všem příjemné Velikonoce!

  • 22
    03

    POZOR - Nenaplněné boxy s bateriemi

    Na základě opakujících se svozů poloprázdných boxů s použitými bateriemi jsme byli nuceni přistoupit k následujícím opatřením. Odevzdá-li škola box o minimální hmotnosti 20 kg obdrží za 1kg 5 bodů. Odevzdá-li škola box o hmotnosti 13 - 19 kg získá za každý 1 kg 4 body. Škola která odevzdá box o hmotnosti nižší než je 13 kg získá za každý 1 kg POUZE 2 body. Děkujeme za pochopení.

  • 18
    03

    Další lokality Muzea spotřebičů

    Muzeum spotřebičů, které v současné době můžete naštívit v odletové hale terminálu 2 na Ruzyňském letišti v Praze, bude možné v roce 2010 naštívit také na těchto lokalitách Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme příjemný zážitek!

  • 09
    03

    Vyhodnocení úkolu Ideální spotřebič

    V této tabulce naleznete seznam (IČO), všech 584 škol,které nám zaslaly svůj "Ideální spotřebič". Jde o všechny práce odeslané mailem, nebo přes naše webové stránky a školám jsme připsali 80 bodů za splnění úkolu. Pokud jste úkol jedním z výše uvedných způsobů poslali a IČO vaší školy není uvedené v tabulce, znamená to, že vaše práce se k nám bohužel nedostala. V tom případě nás prosím neváhejte kontaktovat na naší lince Recyklohraní 844 100 101 a věřím, že se nám podaří nedorozumění vyřešit. Školy oceněné bonusy a vítězné práce budou zveřejněny do 17.3.2010. Všem zúčastněným školám děkujeme a těšíme se na další spolupráci!

  • 08
    03

    Cesta odpadů - 2. část detektivně zeměpisného úkolu

    Recyklohraní má pro vás nový soutěžní úkol! Navazuje na skupinový, detektivně zeměpisný úkol MAPA, který jste plnili v minulém pololetí letošního školního roku 2009/10. Společnost Eko-Kom vyhlašuje pro všechny detektivy další úkol s názvem CESTA ODPADU.Zvládnete vypátrat co se děje s odpady po jejich odložení do kontejnerů? Kudy a kam vede jejich "recyklační" cesta? Přesné zadání úkolu, způsob zpracování a jeho odeslání si můžete stáhnout zdenebo ve složce Aktuální úkoly. Úkolu se mohou samozřejmě zúčastnit i školy, které neplnily úkol MAPA! Všem detektivům peřejeme hodně štěstí!

  • 18
    02

    Dočasný výpadek v objednávce odvozu elektra

    Vážení účastníci Recyklohraní, omluvte prosím dočasný výpadek v objednávkovém systému odvozu elektrozařízení společnosti Asekol. Pracujeme na jeho opravě.Děkujeme za pochopení

  • 12
    02

    Muzeum spotřebičů

    Zveme vás do Muzea spotřebičů, které můžete od 26.1. do 5.4. 2010 navštívit na letišti Praha Ryzyně v odletové hale terminálu 2.Tuto jedinečnou výstavu, díky které se můžete vrátit v historii vývoje elektroniky o více než 100 let zpátky, pro vás připravila společnost Asekol.Přijďte se podívat, pobavit, poučit a získat další body do Recyklohraní! Vstup na výstavu je zcela zdarma a přístupná je 24 hodin denně po celých 7 dní v týdnu. Za návštěvu výstavy můžete získat body do Recyklohraní, když správně zodpovíte soutěžní kvíz k Muzeu spotřebičů. Škola, která zodpoví správně všech 11 otázek získá od společnosti Asekol 250 bodů. Škola, která bude mít v kvízu 1 - 2 chyby získá 200 bodů. Více než 2 chyby budou bohužel bez bodového ohodnocení. Odpovědi na všechny otázky naleznete na výstavě! Vyplněný kvíz - vždy jen jeden za školu - nám můžete zasílat do 6.4.2010 mailem na adresu info@recyklohrani.cz. V případě zájmu si můžete na prohlídku muzea domluvit zdarma našeho průvodce, tuto možnost doporučujeme především základním školám. Pokud budete mít zájem o prohlídku s průvodcem kontaktujte nás prosím alespoň 2 dny dopředu na naší lince 844 100 101. A když už se případně vydáte na letiště, víte, že letiště Ryzyně nabízí školám možnosti velice zajímavých exkurzí? Zajímají vás podrobnosti? Podívejte se zde!

  • 18
    01

    Úkol Recyklohraní - IDEÁLNÍ ELEKTROSPOTŘEBIČ

    Recyklohraní a společnost Asekol vyhlašují v pořadí již 14. soutěžní úkol s názvem IDEÁLNÍ ELKTROSPOTŘEBIČ. Namalujte nebo vyrobte spotřebič podle vašeho gusta, který je va vašich představách ideální! Nebojte se pořádně zapojit fantazii.Vaše práce pak vyfotografujte a pošlete dle pokynů uvedených v podrobném zadání úkolu, které naleznete zde nebo ve složce aktuální úkoly. Každá škola, která se zúčastní, získá 80 bodů. Zároveň jsou vyhlášeny 4 soutěžní kategorie - MŠ,1. stupeň ZŠ,2. stupeň ZŠ a SŠ. Z každé kategorie budou vybrány 3 nejlepší školy. 1.místo získá 1000 bonusových bodů,2.místo 500 a 3. místo 300 bonusových bodů. Na vaše ideální elektrospotřebiče se budeme těšit do 28.2.24:00 hodin!

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.