Novinky a aktuality

  • 01
    12

    Vyhodnocení zeměpisně - detektivního úkolu MAPA

    Do 2.letošního úkolu - MAPY sběrných míst - se zapojilo celkem 705 škol! Seznam všech zůčastněných škol,které splnily úkol a získaly tak od Recyklohraní 200 bodů naleznete zde. V případě, že vaší škole nebyly připsány body, podívejte se prosím pozorně, zda nejste v seznamu označeni jako škola,jejíž příloha nešla otevřít, nebo jsme od ní obdrželi mail bez přílohy!Pokud se vás tento problém týká, kontaktujte nás telefonicky na naší modré lince Recyklohraní 844 100 101. Mapky, které jsme od vás obdrželi, nás velmi mile potešily a překvapily,výborná práce! Všem detektivům děkujeme! Vybrat nejlepší bylo velice obtížné a nakonec jsme 500 bonusovými body museli odměnit místo plánovaných 20 celkem 47 škol! Pět škol pak získalo po nesnadné dohodě zástupců společnosti Eko-Kom 1000 bodů.Zajímá Vás které to byly? Podívejte se!

  • 01
    12

    POZOR - Poslední předvánoční objednávky odvozu baterií i elektrozařízení

    V souvislosti s blížícími se vánočními svátky upozorňujeme všechny školy, že poslední termín pro zaslání objendávky odvozu baterií i elektrozařízení je pátek 11.12.2009.Objednávky přijaté po tomto termínu budou zpracovány až v lednu 2010. Děkujeme za pochopení a spolupráci!

  • 01
    12

    Vánoční přání pro Recyklohraní

    Byl vyhlášen již 3. letošní úkol, v tomto odobí jak jinak než vánoční. Vyrobte vánoční přání pro Recyklohraní a získejte 100 bodů nebo dokonce bonus až 1000 bodů! Podrobné informace k zadání a způsobu odeslání úkolu naleznete zde. nebo ve složce aktuální úkoly. Těšíme se na vánoční přání od vás!

  • 27
    10

    EKO ABECEDA

    Zaujala Vás EKO ABECEDA? Rozhodli jste se s ní pracovat ve výuce? Za odučené scénáře Vám nabízíme body. Záznamové listy odesílejte nejlépe přes naše webové stránky (záložka "aktuální úkoly"), nebo elektronicky na email info@recyklohrani.cz pod heslem EKO ABECEDA.Nezapomeňte se identifikovat pomocí IČO vaší školy!!! ASEKOL za každý poprvé odučený scénář 1 – 3 pro I. i II. stupeň přidělí 50 bodů. Za realizaci scénáře č. 4 pak získáte od ASEKOLU 200 bodů. Pro zdokumentování realizace scénářů používejte záznamové listy, které jsou součástí Ekoabecedy.

  • 12
    10

    Mapa - skupinový, detektivně zeměpisný úkol

    Zapojte se do druhého letošního úkolu! Zmapujte ve vaší obci,městě nebo městské části místa určená k odkládání odpadů a vytvořte pro nás mapku. Každá škola, která odevzdá v řádném termínu splněný úkol získá 200 bodů. Úplné znění úkolu naleznete ve složce "Aktuální úkoly", nebo si jej můžete stáhnout zde. Splněný úkol odesílejte přes naše www stránky, případně e-mailem na adresu info@recyklohrani.cz. Nejzazší termín pro odevzdání zpracovaného úkolu je 18.11.2009 do 24:00 hod. Úkol pak vyhodnotíme a body budou připsány nejpozději do 31.11.2009. Těšíme se na vaše mapky a přejeme mnoho úspěchů při skupinové,detektivně zeměpisné práci!

  • 09
    10

    POZOR - Doplňující informace k dovozu baterií

    Prosím věnujte pozornost doplňujícím pokynům k odvozu baterií zde. V případě nedodržení těchto pokynů nezaručujeme připsání bodů za odvezdané baterie. Děkujeme!

  • 05
    10

    Vyhodnocení Testu na zahřátí od Recyklohraní

    Do plnění prvního úkolu v letošním školním roce se zapojilo celkem 601 škol. Všech deset otázek zodpovědělo správně 228 škol. Celkem bylo za Test na zahřátí od Recyklohraní přiděleno 41 300 bodů. Test na zahřátí od Recyklohraní se správnými odpověďmi naleznete zde. Gratulujeme!

  • 01
    09

    Test na zahřátí od Recyklohraní

    Zodpovězte Test na zahřátí od Recyklohraní, který jsme pro vás připravili jako první soutěžní úkol na začátek nového školního roku. Každá škola, která zodpoví správně všechny otázky získá 120 bodů. Škola která zodpoví 9 z 10 zadaných otázek získá 60 bodů. Vyplněné testy můžete posílat nejpozději do 30. září 2009. Test ke stažení naleznete na zde.

  • 26
    06

    Vyhodnocení za školní rok 2008/2009

    Do vzdělávacího projektu Recyklohraní se v prvním školním roce zapojilo 1 603 škol z celé České republiky. Celkem bylo doposud vydáno 1 713 111 bodů! V průběhu uplynulého školního roku bylo v rámci projektu Recyklohraní odevzdáno k recyklaci téměř 50 tun baterií a 190 tun vysloužilého elektrozařízení. Nejaktivnější školy byly odměněny bonusovými body. Zajímá vás, které to byly? Podívejte se!

  • 22
    06

    Kvíz z oblasti třídění a recyklace odpadů II

    Do plnění posledního úkolu v letošním školním roce se zapojilo 631 škol. Všech deset otázek zodpovědělo správně 270 škol. Celkem bylo za Kvíz z oblasti třídění a recyklace odpadů II přiděleno 113 200 bodů. Kvíz z oblasti třídění a recyklace odpadů II se správnými odpověďmi naleznete zde. Gratulujeme!

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.