Novinky a aktuality

  • 05
    12

    Druhý letošní úkol je tu

    Nejprve bychom vám chtěli poděkovat za aktivní zapojení do prvního letošního úkolu, který se zabýval problémem recyklace baterií a byl spolupřipravován se společností Ecobat. Zpracování úkolu nám zaslalo 565 škol a celkem jsme mezi vás rozdali více než 147 000 bodů. Nicméně určitě se již těšíte na další letošní úkol, který vyhlašujeme ve spolupráci se společností Cart4Future.

  • 01
    12

    Věnuj mobil a pojeď do Zoo 2017

    Recyklohraní aneb Ukliďme si svět spolu se společností Asekol vyhlašuje nový, již 7. ročník kampaně Věnuj mobil a pojeď do ZOO. Jako minulý rok, opět získáte za každý odevzdaný mobilní telefon 3 body na váš účet v programu Recyklohraní aneb Ukliďme si svět a dále navíc můžete vyhrát výlet pro jednu třídu s exkurzí na recyklační linku a návštěvu zoologické zahrady v Jihlavě. Nový ročník probíhá od 1. prosince 2016 do 31. ledna 2017.

  • 30
    11

    UPOZORNĚNÍ na omezení svozů elektrozařízení a baterií ze škol v prosinci 2016

    Blíží se vánoční svátky a s nimi i omezení týkající se termínů svozů jednotlivých recyklačních skupin. Před objednáním svozu pečlivě prostudujte termíny posledních svozů jednotlivých recyklačních společností.

  • 07
    11

    Tým Recyklace hrou navštívil Jihomoravský kraj

    V říjnu naši lektoři navštívili žáky v Jihomoravském kraji. Od 29.9. do 25.10. projeli celkem 23 škol a své vědomosti předali cca 2 577 žákům základních škol. 

  • 31
    10

    Podzimní Recyklace očima mladých vědců

    Celý podzim jsme po České republice navštěvovali školy s oblíbeným interaktivním programem Recyklace očima mladých vědců. Program je určený pro základní školy a je zaměřený na environmentální výchovu. Je rozdělen do tematických okruhů: Recyklace a vodní svět, recyklace a energie, recyklace a půda, recyklace a vzduch, recyklace a životní styl. Za letošní podzim prošlo programem 318 žáků. Fotografie naleznete v sekci Výjezdní program.

  • 04
    10

    Úkol č.1: Pátrejte s baterkou aneb lovíme baterie

    A je to tady... určitě se spousta z vás po prázdninách těšila na nové úkoly. První letošní úkol jsme pro vás připravili ve spolupráci se společností Ecobat. Mnoho z vás dozajista o prázdninách cestovalo nejen do zahraničí, ale také po České republice. Proto jsme první poprázdninový úkol zaměřili tak trošku zeměpisně a nazvali jej Pátrejte s baterkou aneb lovíme baterie.

  • 30
    09

    Objednání svozu elektrozařízení Asekol

    Se změnou objednávkového formuláře na svoz elektrozařízení jsme na infolince zaznamenali zvýšené množství dotazů. Zde uvádíme odpovědi na nejčastější z nich.

  • 05
    09

    Recyklace hrou - kapacita v roce 2016 je již plně obsazena!

    Děkujeme vám za váš zájem o výjezdní program Recyklace hrou v Jihomoravském, Pardubickém i Královéhradeckém kraji. Zájem škol je velký a bohužel kapacita pro letošní rok je v těchto krají již vyčerpána. 

  • 22
    08

    Startujeme do 9. ročníku

    Školní vzdělávací program Recyklohraní aneb Ukliďme si svět vstupuje spolu s vámi již do 9. ročníku. A především díky vám, se nám daří aktivně šířit osvětu v oblasti recyklace.   

  • 22
    08

    Upozornění: Omezení svozů velkých elektrospotřebičů

    POZOR – dochází ke změně ve sběru velkých elektrospotřebičů a k posílení role sběrných dvorů. 

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.