Novinky a aktuality

  • 01
    07

    Elektrolhota s Elektrowinem

    Přijměte pozvání společnosti Elektrowin na večerní prohlídky jihočeských historických památek. Jsou pro vás připravené kostýmované představení pro celou rodinu. Můžete si zahrát hry a soutěžit a vyhrát dárečky. Program začíná vždy v 18:00 hodin a trvá do 22:00 hodin.

  • 30
    06

    Prázdniny!

    Milí přátelé Recyklohraní, děkujeme vám za další školní rok, kdy jste se spolu s žáky a studenty věnovali tématu třídění a recyklace. Společně jsme hledali odpovědi na důležité otázky, hráli si, tvořili, objevovali. Za osvětové i sběrové aktivity jste získali na své účty přibližně 2,5 milionu bodů a více než dva miliony jste proměnili na odměny pro nejaktivnější studenty, sportovní či výtvarné pomůcky z našeho katalogu. ....

  • 08
    06

    Byli jsme na Ratolest Festu 2016

    28. května proběhl v Praze na náplavce Ratolest Fest, kde již tradičně mělo Recyklohraní svůj stánek. Jsme rádi, že jste nás navštívili v hojném počtu. Již nyní se těšíme na následující ročník.  

  • 20
    05

    Konec školního roku se blíží!

    Pomalu se blíží konec letošního školního roku a tak bychom vás rádi upozornili na praktické záležitosti spojené s objednávkami svozů, vybíráním odměn z katalogu, expirace bodů apod.

  • 18
    05

    Ratolest Fest 2016

    Recyklohraní se opět účastní Ratolest Festu, který se koná v sobotu 28. května od 9:00 do 19:00 v Praze na náplavce Rašínova a Hořejšího nábřeží. Čeká na vás více než 80 zážitků.

  • 13
    05

    Není vzduch jako vzduch-poslední úkol před prázdninami

    V letošním školním roce jsme pro vás připravili poslední úkol s názvem Není vzduch jako vzduch.  Úkoly vás opět provede Katka s Honzou, kteří se tentokrát zamýšlejí nad efektivností obalů a jejich následného využití.

  • 12
    02

    Nový úkol je tu: V rámci bádání zahájíme pátrání!

    Ve spolupráci se společností Elektrowin jsme pro vás připravili nový úkol. Jeho název zní: V rámci bádání zahájíme pátrání! Již z názvu je patrné, že cílem tohoto úkolu bude objevovat, zjišťovat, hledat...

  • 02
    02

    Plakát na podporu kampaně Věnuj mobil

    Pro podporu sběrové kampaně Věnuj mobil jsme pro vás připravili graficky povedený plakát. Budeme rádi, pokud jej vyvěsíte a podpoříte tak sběr vysloužilích mobilních telefonů. Plakát je ke stažení zde. Děkujeme

  • 15
    01

    Věnuj mobil a pojeď do Zoo

    Recyklohraní aneb Ukliďme si svět spolu se společností Asekol vyhlašuje nový, již 6. ročník tradiční kampaně Věnuj mobil. Stejně jako minulý rok, opět můžete získat za každý odevzdaný mobilní telefon 3 body na váš účet v programu Recyklohraní aneb Ukliďme si svět a dále navíc můžete vyhrát výlet pro jednu třídu s exkurzí na recyklační linku a návštěvu zoologické zahrady v Jihlavě.

  • 03
    09

    Úkol - Kam s ní? Kdo to vi?

    Tak už je zase po prázdninách a RECYKLOHRANÍ vás opět zve – hledat, pátrat, objevovat, zkoumat, zkoušet a bavit se!

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.