Novinky a aktuality

  • 20
    03

    Připravujeme novou EKOABECEDU, chcete být u toho?

    Blíží se školní rok 2017/2018 a Recyklohraní bude slavit 10. narozeniny. Všichni máme rádi dárky a tak pro vás jeden také připravujeme. Díky finanční podpoře Státního fondu životního prostředí vzniká nový výukový materiál EKOABECEDA aneb Umíme žít bez odpadů?. 

  • 16
    03

    Kraj Vysočina, Ecobat a Recyklohraní aneb Ukliďme si svět, vyhlašují sběrovou soutěž

    na podporu třídění a recyklace baterií a akumulátorů: RECYKLOBRANÍ

  • 09
    03

    Třetí úkol s ELEKTROWINEM

    Máme tu nové pololetí a s ním i nový úkol. Patronem úkolu je nyní společnost ELEKTROWIN. A co budeme dělat? Hrát si na předky. Ti také využívali sílu vody a větru pro svůj prospěch. Název úkolu zní Zatoč s vodou a větrem.

  • 03
    02

    Konec prvního pololetí

    Skončilo první pololetí, ale nejen to. K poslednímu lednu se nejen rozdalo vysvědčení, ale také to byl termín uzávěrky na objednávky na svoz mobilů a odevzdání úkolu.

  • 09
    01

    Nový rok 2017

    Nejprve dovolte, abychom Vám popřáli vše dobré do nového roku. A jsme rádi, že do něho vstupujeme společně.

  • 20
    12

    Finální výsledky Podzimní sběrové kampaně

    Letošní ročník trval 85 dní. V rámci této kampaně jsme si připomněli 2. ročník Evropského dne recyklace baterií, který připadá na 9. září. 

  • 19
    12

    Krásné Vánoce

    Přejeme vám krásné a pohodové prožití svátků vánočních a vše nejlepší v následujícím roce 2017. Těšíme se na další spolupráci. Tým Recyklohraní

  • 19
    12

    Vánoční provozní doba infolinky

    Během vánočních svátků bude provoz infolinky Recyklohraní omezen.

  • 05
    12

    Recyklohraní v Kladně

    Díky finanční podpoře města probíhá projekt Recyklohraní na ZŠ v Kladně. 1. prosince proběhl workshop a tematické exkurze pro pedagogy, byly vyhlášené nejaktivnější školy a v nejbližších dnech získají odměnu pro své žáky v podobě výjezdních programů Recyklace hrou a Recyklace očima mladého vědce. 

  • 05
    12

    Druhý letošní úkol je tu

    Nejprve bychom vám chtěli poděkovat za aktivní zapojení do prvního letošního úkolu, který se zabýval problémem recyklace baterií a byl spolupřipravován se společností Ecobat. Zpracování úkolu nám zaslalo 565 škol a celkem jsme mezi vás rozdali více než 147 000 bodů. Nicméně určitě se již těšíte na další letošní úkol, který vyhlašujeme ve spolupráci se společností Cart4Future.

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.