Novinky a aktuality

  • 07
    11

    Tým Recyklace hrou navštívil Jihomoravský kraj

    V říjnu naši lektoři navštívili žáky v Jihomoravském kraji. Od 29.9. do 25.10. projeli celkem 23 škol a své vědomosti předali cca 2 577 žákům základních škol. 

  • 31
    10

    Podzimní Recyklace očima mladých vědců

    Celý podzim jsme po České republice navštěvovali školy s oblíbeným interaktivním programem Recyklace očima mladých vědců. Program je určený pro základní školy a je zaměřený na environmentální výchovu. Je rozdělen do tematických okruhů: Recyklace a vodní svět, recyklace a energie, recyklace a půda, recyklace a vzduch, recyklace a životní styl. Za letošní podzim prošlo programem 318 žáků. Fotografie naleznete v sekci Výjezdní program.

  • 04
    10

    Úkol č.1: Pátrejte s baterkou aneb lovíme baterie

    A je to tady... určitě se spousta z vás po prázdninách těšila na nové úkoly. První letošní úkol jsme pro vás připravili ve spolupráci se společností Ecobat. Mnoho z vás dozajista o prázdninách cestovalo nejen do zahraničí, ale také po České republice. Proto jsme první poprázdninový úkol zaměřili tak trošku zeměpisně a nazvali jej Pátrejte s baterkou aneb lovíme baterie.

  • 30
    09

    Objednání svozu elektrozařízení Asekol

    Se změnou objednávkového formuláře na svoz elektrozařízení jsme na infolince zaznamenali zvýšené množství dotazů. Zde uvádíme odpovědi na nejčastější z nich.

  • 05
    09

    Recyklace hrou - kapacita v roce 2016 je již plně obsazena!

    Děkujeme vám za váš zájem o výjezdní program Recyklace hrou v Jihomoravském, Pardubickém i Královéhradeckém kraji. Zájem škol je velký a bohužel kapacita pro letošní rok je v těchto krají již vyčerpána. 

  • 22
    08

    Startujeme do 9. ročníku

    Školní vzdělávací program Recyklohraní aneb Ukliďme si svět vstupuje spolu s vámi již do 9. ročníku. A především díky vám, se nám daří aktivně šířit osvětu v oblasti recyklace.   

  • 22
    08

    Upozornění: Omezení svozů velkých elektrospotřebičů

    POZOR – dochází ke změně ve sběru velkých elektrospotřebičů a k posílení role sběrných dvorů. 

  • 22
    08

    Startuje Podzimní sběrová kampaň se soutěží

    Se začátkem školního roku opět startujeme Podzimní sběrovou kampaň spojenou se soutěží. Nezapomeňte, že 9. září slavíme Evropský den recyklace baterií. Oslavte jej sběrem, zapojte se do soutěže a získejte mimo jiné bonusové body na váš účet.

  • 11
    08

    Elektrowin zve na Ice Tour aneb Recyklujte po tučňákovsku

    Ve spolupráci se Zlínským krajem připravila společnost Elektrowin roadshow po koupalištích. Doneste vysloužilý elektrospotřebič a dostanete zmrzlinu a vstup ZDARMA.

  • 11
    08

    Plakáty ke stažení

    Blíží se nový školní rok a proto jsme připravili nové plakáty, které můžete využívat při svých aktivitách. Nové plakáty si můžete stáhnout v sekci Ke stažení případně kliknutím na miniatury.  

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.