Novinky a aktuality

  • 22
    05

    Třebíč, Varnsdorf, Nový Jíčín i zde: "Přelez, přeskoč, recykluj"

    Přelez, přeskoč, recykluj Tato parafráze slavného citátu zakladatele tělovýchovné jednoty Sokol „Přelez, přeskoč, ale nepodlez“  uvádí seriál zábavně naučných akcí, které ve spolupráci s jednotlivými kraji České republiky připravily společnosti ELEKTROWIN a Ecobat zabývající se zpětným odběrem a recyklací elektropřístrojů a použitých baterií. 

  • 10
    05

    Poslední úkol v letošním školním roce má název: Tajemství červeného kontejneru

    Před odchodem na prázdniny pro vás máme ještě poslední tematické zadání. Úkolem vás opět provede Katka s Honzou, kteří se tentokrát zamýšlejí nad červenými kontejnery. 

  • 04
    05

    Zábavný program v duchu sloganu „Třiďte také elektro!“

      ​ Zábavný program v duchu sloganu „Třiďte také elektro!“ se od května do září stane součástí různých krajských, městských a podobných slavností na řadě míst České republiky. Speciálně pro tento účel nechal ELEKTROWIN a ECOBAT vyrobit jedinečnou atrakci – unikátní překážkovou nafukovací závodní dráhu o rozměrech téměř 12x3 metry.

  • 02
    05

    Třetí úkol za námi

    Tak a máme za sebou třetí úkol. Katka s Honzou a společnost ELEKTROWIN jsou z vašich větrníků a mlýnků nadšeni.  A že jich bylo. Celkem odevzdalo úkol 386 škol, když si vezmete že téměř každá škola vyrobila alespoň 10 větrníků, máme tady celou větrnou hůrku. 

  • 26
    04

    Přelez, přeskoč, recykluj

       ​ Přelez, přeskoč, recykluj Tato parafráze slavného citátu zakladatele tělovýchovné jednoty Sokol „Přelez, přeskoč, ale nepodlez“  uvádí seriál zábavně naučných akcí, které ve spolupráci s jednotlivými kraji České republiky připravily společnosti ELEKTROWIN a Ecobat zabývající se zpětným odběrem a recyklací elektropřístrojů a použitých baterií. 

  • 30
    03

    Úkol v plném proudu - první vodní mlýnky

    A už jsou i první školy, které sestrojily vodní mlýnky. Děkujeme ZŠ a MŠ J.A. Komenského v Novém Strašecí a ZŠ a MŠ Deštná za jejich fotografie. A jak jste zabojovali s vodou nebo větrem vy?

  • 27
    03

    Věnuj mobil a pojeď do Zoo - VYHLÁŠENÍ!!!

    Do celorepublikové kampaně se zapojilo 121 škol a společně odevzdaly k recyklaci a dalšímu využití celkem 8 729 ks mobilních telefonů. Absolutně nejvyšší počet mobilních telefonů v počtu 711 ks nasbírala Základní škola a mateřská škola J. A. Komenského v Novém Strašecím, která se stala také vítězem v kategorii škol s počtem žáků nad 400. 

  • 21
    03

    První odevzdané úkoly

    Ti nejrychlejší již stihli odevzdat aktuální úkol: Zatočte s vodou či větrem! 

  • 20
    03

    Připravujeme novou EKOABECEDU, chcete být u toho?

    Blíží se školní rok 2017/2018 a Recyklohraní bude slavit 10. narozeniny. Všichni máme rádi dárky a tak pro vás jeden také připravujeme. Díky finanční podpoře Státního fondu životního prostředí vzniká nový výukový materiál EKOABECEDA aneb Umíme žít bez odpadů?. 

  • 16
    03

    Kraj Vysočina, Ecobat a Recyklohraní aneb Ukliďme si svět, vyhlašují sběrovou soutěž

    na podporu třídění a recyklace baterií a akumulátorů: RECYKLOBRANÍ

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.