Novinky a aktuality

Dotazník Recyklohraní – prosíme vás o zpětnou vazbu, jak jste spokojeni s naším programem

Mnohé se v posledních dnech děje jinak, než jsme očekávali a plánovali. A my bychom rádi využili nastalé situace a požádali vás o zhodnocení fungování Recyklohraní a také o vaše názory, abychom si udělali představu, jak jste spokojení, případně co bychom mohli změnit, aby náš recyklačně vzdělávací program fungoval ještě lépe.

Dovolujeme si vás proto požádat o vyplnění dotazníku. Prosím o vyplnění online verze zde.

Zajímá nás, zda vám vyhovuje nabídka aktivit, programů a úkolů, dále zabezpečení sběru ve školách, svozů, nastavení bonusového systému či obecně komunikace. Oceníme vaše podněty, které budou sloužit k dalšímu rozvoji a zkvalitnění programu. Podobný průzkum jsme realizovali již v roce 2014, budeme tedy moci také porovnávat.

Víme, že i nyní v době bezpečnostních opatření souvisejících s koronavirovou epidemií máte všichni starostí až nad hlavu. Zabezpečit výuku žáků a studentů na dálku, většinou online, je velmi náročná práce. A klobouk dolů, že to zvládáte. Přesto věříme, že si na vyplnění dotazníku chvilku najdete.

Počítejte s časovou náročností 10-30 minut v závislosti na tom, zda budete jen označovat vybrané dopovědi, nebo tam kde to půjde, připojíte i stručné komentáře. Dotazník, prosím, vyplňte nejpozději do konce dubna. Zvládnete-li to však dříve, jen lépe.

Předem moc děkujeme a přejeme vám hezké jarní dny, pevné zdraví a pozitivní mysl.

Váš tým Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.