Novinky a aktuality

  • 30
    05

    Recyklace očima mladých vědců

    Plánujete pro příští rok projektové dny, školu v přírodě nebo asimilační kurz. Nabízíme ekologický program vhodný pro všechny uvedené aktivity.

  • 26
    05

    Konec školní roku je za dveřmi

    V článku naleznete informace k objednávání odměn, expiraci bodů, poslední možnosti objednávek odvozů.

  • 06
    05

    Ekoučitel 2013/14

    Blíží se konec soutěže Ekoučitel 2013/14. Na odeslání posledních příspěvků máte čas do 31.5.2014. Slavnostní vyhodnocení proběhne ve dnech 19.-20.6. v hotelu Křemešník u Jihlavy. Čeká Vás zajímavý program i prima zábava. Těšíme se na viděnou!

  • 01
    04

    EKOABECEDA v novém

    Stáhněte si nové kapitoly výukového materiálu EKOABECEDA.

  • 26
    03

    Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu - výsledky

    IV. ročník kampaně Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu zná své vítěze.

  • 04
    02

    V rámci projektu Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět lze nyní sbírat i prázdné tonery a cartridge

    Únorovou novinkou v projektu Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět je možnost sbírat kromě použitých baterií a vysloužilých drobných elektrospotřebičů i prázdné laserové tonery a inkoustové cartridge. Reagujeme tak na vaši velkou poptávku v lednovém dotazníku.

  • 20
    01

    Věnuj mobil - objednávky svozů spuštěny

    Máte-li ve škole mobilní telefony, které chcete svézt v rámci kampaně Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu, je již možné objednat odvoz. Budeme rádi, pokud svoz mobilů spojíte s objednávkou ostatního elektra shromážděného na Vaší škole.

  • 15
    01

    Kampaň Věnuj PC a pojeď do ZOO zná své vítěze

    Do kampaně Věnuj PC a pojeď do ZOO se v roce 2013 zapojilo 231 škol a společně k recyklaci vrátily 3119 starých počítačů. Některé z nich budou repasovány a darovány do dětských domovů nebo charitativním organizacím, zbylé zrecyklujeme. K dalšímu užití tak bude vráceno opravdu velké množství plastů, hliníku, železa, mědi či vzácných kovů. A které školy skončily na prvních místech? Dozvíte se zde.

  • 13
    01

    Dotazník k projektu Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět

    Máme tu nový rok a s ním i začátek plánování činností na školní rok 2014/15. Budeme velice rádi, pokud nám při plánování pomůžete vyplněním krátkého dotazníku. Tato činnost Vám zabere max. 5 min. Vašeho času. Dotazník naleznete zde. Děkujeme za spolupráci.

  • 06
    01

    Termín pro odevzdání úkolu Cesta kolem světa prodloužen

    Na Vaše četné žádosti jsme se rozhodli Vám jako novoroční dárek prodloužit termín pro odevzdání úkolu Cesta kolem světa do 20.1.2014. Přejeme spoustu zábavy při jeho plnění a do nového roku hodně štěstí, zdraví, spokojenosti a chuti s námi i nadále recyklovat.

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.