Novinky a aktuality

Důležité termíny pro svozy a celoroční hru s Recyklohraním - 16.4. a 10.5.2023

Dovolujeme si vám připomenout, že se blíží termín, kdy budeme uzavírat celoroční hru s Recyklohraním pro školní rok 2022/2023. Věnujte proto, prosíme, pozornost níže uvedeným důležitým informacím a termínům.

Jak od nás již víte, o pořadí v celoroční hře rozhoduje vaše aktivita ve sběru baterií, elektra, tonerů, mobilních telefonů a při plnění osvětových úkolů. Pokud chcete své bodové konto ještě vylepšit, body vám mohou být připsány v letošním školním roce už jen za tyto aktivity:

  • Objednávky svozů mobilních telefonů, baterií a tonerů, které zadáte nejpozději do neděle 16. dubna 2023. U těchto objednávek máme u sběrových partnerů slíbeno, že je včas svezou a my je budeme moci započítat do výsledků.
  • Za splnění a zaslání dokumentace k osvětovým úkolům - tj. nyní do konce dubna za probíhající úkol Mokřady a tajemství ztracené vody, případně též za úkol, kterým navážeme začátkem května na téma užívání a recyklace baterií – pozor dokumentaci k němu byste museli vložit nejpozději do 10. května 2023. Pozn.: Tento úkol budete moci plnit i později - až do 30. června, ale body už vám do letošní celoroční hry nezapočítáme.
  • Ty školy, které se přihlásily do plnění celoročního cíle pak prosíme, aby nám v souladu s dřívějšími instrukcemi vložily na web závěrečnou zprávu (více zde).

Ještě připomínáme, že školy, které se v žebříčku celoroční hry umístí na 1. až 400. místě, od nás získají diplom a odměnu. Vedle celostátního žebříčku vyhlásíme také pořadí v jednotlivých krajích. Podrobná pravidla celoroční hry najdete zde. Aktuální stav bodového konta a umístění v pořadí škol najdete také na vašem školním účtu po přihlášení.

Na letošní celoroční hru navážeme novou celoroční hrou pro školní rok 2023/2024. I v ní se bude hrát o ocenění a odměny. S tím souvisí informace, že 16. května 2023 vaše bodová konta uzavřeme a začátkem června je vynulujeme. Body za objednávky a splněné úkoly, které zrealizujete až po výše uvedených termínech se vám automaticky započítají do celoroční hry 2023/2024, kterou všechny školy začínají od nuly.

Vaší pozornosti by také neměla ujít informace, že v termínu 15.-16. června 2023 (čt-pá) se uskuteční v Pensionu u Svatého Jana u Hradce Králové výjezdní akce pro pedagogy ze škol zapojených do Recyklohraní. Vedle vzdělávání (klíčovým tématem bude předcházení vzniku odpadu a recyklace textilu) vnímáme tuto akci především jako odměnu pro nejaktivnější pedagogy. Přihlásit se můžete už nyní prostřednictvím tohoto odkazu. Nejpozději 24. května 2023 vám přihlášku potvrdíme. Počet míst na této výjezdní akci je omezen a pokud zájem předčí naše možnosti, bude o účasti rozhodovat pořadí školy v celoroční hře. Program ještě nemáme finální, ale již nyní víme, že budeme mít kvalitní a inspirativní lektory. Konkrétní pozvánku pošleme, jakmile budeme mít vše pevně domluvené.

A na závěr ještě jedna důležitá informace: poslední objednávky svozů v letošním školním roce budou možné do systému zadat do 10. června 2023. Poté bude uzavřen a znovu ho otevřeme až v srpnu, před začátkem školního roku.

Pokud by bylo cokoliv nejasné, obraťte se na nás na našich kontaktech.

Přejeme vám hezké jarní dny.

Váš tým Recyklohraní

 

NPZP_povinná publicita_banner A4_cmyk

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.