Novinky a aktuality

Pozvánka na webinář - 13. 3. 2023 - Půdní proplétání živého a neživého

Srdečně vás zveme na webinář s názvem Půdní proplétání živého a neživého. A jak už název napovídá, budeme se věnovat půdě, která představuje nejsložitější oživené prostředí na Zemi. 

Je obdivuhodné, téměř nevyčerpatelné. Překotně se probouzí, pomaleji usíná. Čím víc z něj rostliny čerpají, tím víc se obohacuje. Na druhé straně i zde najdeme určitý práh citlivosti, za který není radno jít.

Webinář by vám měl pomoci toto téma snáze zařadit do výuky. Uskutečí se v pondělí 13. března 20123 od 15:30 do 17:00 hodin. Na tento online seminář se můžete registrovat zde. Akce bude probíhat prostřednictvím platformy MS Teams, link vám zašleme emailem spolu s potvrzením účasti.

Přednášející: Ing. Jaroslav Záhora, CSc., se dlouhodobě věnuje výzkumu mikrobiální aktivity půd a vzájemnými interakcemi mezi půdními organismy. Vyučuje obecnou a půdní mikrobiologii na Mendelově univerzitě v Brně. Snaží se ostatním přiblížit život v půdě a svět pod našima nohama.

V případě dotazů nás můžete také kontaktovat na tel. 739 280 887 nebo na info@recyklohrani.cz.

Jako vždy vám o účasti na webináři vystavíme osvědčení.

Webinář je součástí projektu EKOUČITEL pro vzdělávání pedagogů spolufinancovaného SFŽP ČR – NPŽP – 1/2021_6.1.A projekt č. 1210100048. Pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní je webinář ZDARMA.

Váš tým Recyklohraní

.............

Aktuálně v Recyklohraní:

→ Aktuální osvětový úkol má název Mokřady a tajemství ztracené vody. Zadání pro jednotlivé věkové kategorie najdete zde. Plnit ho můžete do konce února 2023.
 Celý březen je věnovaný jarní sběrové kampani zaměřené na vysloužilé elektro. Více informací najdete zde.
 Pokud se chystáte zapojit do projetku Ukliďme Česko, pak kliknětě sem - dozvíte se zde, jak za to získáte od Recklohraní body do celoroční hry-
→ Rámcový přehled plánovaných aktivit pro I. i II. pololetí je níže. V pdf souboru je k dispozici zde.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.