Novinky a aktuality

Za zapojení do Ukliďme Česko od nás obdržíte body. Je nejvyšší čas na registraci

Plánujete, že se připojíte ke stovkám dalších škol a pomůžete spolu se svými žáky uklidit Česko? Jarní termín dobrovolnické akce Ukliďme Česko je naplánován na začátek dubna. O pomůcky od organizátorů si můžete zažádat do 9. března. Přihlásit a zapojit se můžete i později.

Také upozorňujeme na to, že Recyklohraní vás za zapojení do této úklidové akce odmění 250 body do celoroční hry, stačí při registraci do názvu nebo do poznámky uvést „Recyklohraní“ a po akci vyplnit na webu organizátorů report o úklidu. Poznámka - o něco dříve probíhá projekt Ukliďme svět - i za účast v něm vám body přidělíme. I zde je podmínkou, že při registraci do poznámky uvedete Recyklohraní. 

Je možné, že v některých školách jste se registrovali už dříve a tudíž jste od nás informaci, že je třeba do poznámky napsat Recyklohraní neměli. Prosíme doplňte tuto informaci dodatečně nebo se na jejím uvedení domluvte s organizátorem úklidu. Mrzí nás, že vám to takto komplikujeme, ale nemáme kapacity na to, abychom vám body doplňovali na základě informací a fotodokumentace kterou byste nám poslali emailem. Děkujeme za pochopení.

Veškeré potřebné informace najdete na webu organizátora 

Přejeme vám i dětem úklidový den plný zážitků a skvělý pocit z probouzejícího se jara.

Váš tým Recyklohraní.

.......

Aktuálně v Recyklohraní:

  • Aktuální osvětový úkol má název Mokřady a tajemství ztracené vody. Zadání pro jednotlivé věkové kategorie najdete zde. Plnit ho můžete do konce dubna 2023.
  • Celý březen je věnovaný jarní sběrové kampani zaměřené na vysloužilé elektro. Více informací najdete zde.
  • V pondělí 13. března 2023, 15:30-17:00 hod. se uskuteční webinář na téma půdní proplétání živého a neživého – význam zdravé půdy pro zadržování vody v krajině. Přednášející - Ing. Jaroslav Záhoroa, CSc. z Mendelovy univerzity v Brně. I na tento webinář už se nyní můžete registrovat zde
  • Rámcový přehled plánovaných aktivit pro I. i II. pololetí je níže. V pdf souboru je k dispozici zde.
Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.