Novinky a aktuality

Na webináři se budeme věnovat úsporám energií doma i ve škole. Termín je 6. února

Srdečně vás zveme na další webinář - uskuteční se v v pondělí 6. února 2023 od 15:30 do 17:00 hod. a zaměřujeme se v něm na to, jak doma a ve škole neplýtvat energiemi, chovat se zodpovědně k přírodě a snižovat náklady. 

Na online seminář se můžete registrovat zde. Akce bude probíhat prostřednictvím platformy MS Teams, link vám zašleme emailem spolu s potvrzením účasti.

Přednášející: Juraj Krivošík, ředitel ve společnosti SEVEn. Věnuje se tématice energetické účinnosti spotřebičů, úspor energie, energetickému štítkování produktů a mechanismu dohledu nad trhem. Je absolventem Obchodní fakulty Ekonomické Univerzity v Bratislavě a programu Energetická studia na University of Sheffiled ve Velké Británii. Absolvoval vzdělávací pobyty v USA, Norsku a na Slovensku.

Obsahové zamření webináře:

  • Úspory energie v domácnostech – primárně se budeme věnovat využívání elektrospotřebičů, vytápění, ohřevu vody a osvětlení.
  • Uvedeme příklady a inspiraci pro beznákladová a nízkonákladová opatření, která můžeme využit nejen doma, ale i ve škole.
  • Něco navíc: Na webináři od nás tématu získáte praktické infografiky pro využití a sdílení se žáky a případně i s jejich rodiči.

V případě dotazů nás můžete také kontaktovat na tel. 739 280 887 nebo na info@recyklohrani.cz.

Webinář je součástí projektu EKOUČITEL pro vzdělávání pedagogů spolufinancovaného SFŽP ČR – NPŽP – 1/2021_6.1.A projekt č. 1210100048. Pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní je webinář ZDARMA.

Váš tým Recyklohraní

 

.............

Aktuálně v Recyklohraní:

Sběrová kampaň Starý mobil pro Remobil se soutěží o výlet do science centra probíhá od poloviny prosince 2022 do konce ledna 2023. Více info zde
→ Ve středu 18. ledna 2023 od 15:30 do 17:00 se můžete těšit na webinář s RNDr. Milošem Polákem, Ph.D., na téma Skryté dopady výroby a spotřeby mobilních telefonů na životní prostředí
→ Aktuální osvětový úkol má název Najdi Elektrosaura. Zadání pro jednotlivé věkové kategorie najdete zde. Plnit ho můžete do konce února 2023.
→ Rámcový přehled plánovaných aktivit pro I. i II. pololetí je níže. V pdf souboru je k dispozici zde.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.