Novinky a aktuality

  • 27
    11

    III. ročník Věnuj mobil

    Zveme vás k účasti ve III. ročníku projektu „Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu“, který stejně jako v loňském roce pořádá Recyklohraní ve spolupráci se společností Asekol a parterem společností T-Mobile Czech Republic. Cílem projektu je i letos podpora sběru a opětovného využití mobilních telefonů.

  • 20
    11

    Soutěž O NEJKRÁSNĚJŠÍ PF 2013

    Máte výtvarný talent? Nebo snad ovládáte počítačovou grafiku, fotografii či video? Zkuste pro Recyklohraní, aneb Ukliďme si svět navrhnout PF 2013 :-)

  • 14
    11

    Nový úkol - Rok poté

    Jak jste si jistě všimli, Recyklohraní se spojilo s projektem Ukliďme si svět, který pořádala společnost Elektrowin. A právě tato společnost pro Vás vyhlašuje další úkol s názvem Rok poté.

  • 03
    10

    Děti z dětského domova v Chomutově dostaly počítače a telefony

     Děti z dětského domova v Chomutově dostaly plně funkční počítače a telefony od společnosti ASEKOL, a to v rámci projektů Věnuj počítač a Věnuj mobil. Počítače, které byly ve čtvrtek předány, dětem poslouží ke studijním účelům, ale i ve volném čase.

  • 26
    09

    Akce Asekolu Najdi si svůj červený kontejner se líbí

    Společnost Asekol s.r.o. připravila pro širokou veřejnost akci, kde si děti, a to i ty odrostlejší užijí a přitom se naučí, jak zacházet s vysloužilým elektrem.

  • 30
    08

    Velká podzimní soutěž o "Cestu na severní pól"

    Získejte pro svou školu až 7 bodů za kg odevzdaný baterií a soutěžte o "Cestu na severní pól"! Společnost Ecobat vyhlašuje soutěž na podporu sběru použitých baterií a je připravena nejlepší sběrače v každém kraji odměnit lákavou cenou! A pozor! Tipovací soutěž Ekobatu prodloužena do konce října 2012!

  • 30
    08

    Hry Recyklohraní a Ukliďme si svět se spojily

    Počínaje zářím 2012 došlo ke spojení dvou největších školních soutěží v ČR zaměřených na šíření osvěty v oblasti třídění a recyklace. 

  • 23
    08

    Zajímavé tipy a odkazy - nezapomeňte rozkliknout

    Ve světě recyklace se neustále děje něco nového. Malou ochutnávku toho nejzajímavějšího naleznete zde.  

  • 22
    08

    Pozvánka na výstavu "Sběratelé světla" 15. srpna - 25. září 2012

    Recyklohraní a společnost Ekolamp, s.r.o. si Vás dovolují pozvat na jedinečnou výstavu historických světelných zdrojů a zápalek nazvanou Sběratelé světla.

  • 05
    06

    Roadshow "Najdi si svůj červený kontejner" objela 32 měst!

      Elektroodpad, červená krabice stojí tu na konci naší ulice. Chodí tam babička, dědeček i děti a hází tam speciální smetí! To smetí je počítač či rádio, které se už rozbilo. (žáci spec. ZŠ Nymburk)

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.