Novinky a aktuality

Děti z dětského domova v Chomutově dostaly počítače a telefony

 Děti z dětského domova v Chomutově dostaly plně funkční počítače a telefony od společnosti ASEKOL, a to v rámci projektů Věnuj počítač a Věnuj mobil. Počítače, které byly ve čtvrtek předány, dětem poslouží ke studijním účelům, ale i ve volném čase.

Zástupci dětského domova v Chomutově obdrželi deset plně funkčních počítačů, třicet mobilních telefonů a SIM karty od společnosti T-Mobile nabité na stokorunový kredit pro své děti. „Jsme rádi za tyto projekty, protože s jejich pomocí rozšíříme dětem studijní i volnočasové možnosti. Něco v dnešní době tak běžného, jako je počítač nebo telefon, udělá dětem obrovskou radost, přitom my sami bychom si je v takovém množství těžko mohli dovolit,“ uvedla ředitelka dětského domova v Chomutově Jitka Pojmanová. Počítače pro děti z domovů pocházejí z dlouhodobého projektu Věnuj počítač a telefony z projektu Věnuj mobil, které organizuje společnost ASEKOL. Ty mají za cíl nejen podpořit sběr a opětovné využití počítačů, notebooků a mobilních telefonů, ale i elektrozařízení celkově. Projekty Věnuj počítač a Věnuj mobil navíc fungují i jako osvěta a vedou k lepšímu porozumění možnostem třídění elektroodpadu

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.