Novinky a aktuality

  • 11
    08

    Elektrowin zve na Ice Tour aneb Recyklujte po tučňákovsku

    Ve spolupráci se Zlínským krajem připravila společnost Elektrowin roadshow po koupalištích. Doneste vysloužilý elektrospotřebič a dostanete zmrzlinu a vstup ZDARMA.

  • 11
    08

    Plakáty ke stažení

    Blíží se nový školní rok a proto jsme připravili nové plakáty, které můžete využívat při svých aktivitách. Nové plakáty si můžete stáhnout v sekci Ke stažení případně kliknutím na miniatury.  

  • 01
    07

    Elektrolhota s Elektrowinem

    Přijměte pozvání společnosti Elektrowin na večerní prohlídky jihočeských historických památek. Jsou pro vás připravené kostýmované představení pro celou rodinu. Můžete si zahrát hry a soutěžit a vyhrát dárečky. Program začíná vždy v 18:00 hodin a trvá do 22:00 hodin.

  • 30
    06

    Prázdniny!

    Milí přátelé Recyklohraní, děkujeme vám za další školní rok, kdy jste se spolu s žáky a studenty věnovali tématu třídění a recyklace. Společně jsme hledali odpovědi na důležité otázky, hráli si, tvořili, objevovali. Za osvětové i sběrové aktivity jste získali na své účty přibližně 2,5 milionu bodů a více než dva miliony jste proměnili na odměny pro nejaktivnější studenty, sportovní či výtvarné pomůcky z našeho katalogu. ....

  • 08
    06

    Byli jsme na Ratolest Festu 2016

    28. května proběhl v Praze na náplavce Ratolest Fest, kde již tradičně mělo Recyklohraní svůj stánek. Jsme rádi, že jste nás navštívili v hojném počtu. Již nyní se těšíme na následující ročník.  

  • 20
    05

    Konec školního roku se blíží!

    Pomalu se blíží konec letošního školního roku a tak bychom vás rádi upozornili na praktické záležitosti spojené s objednávkami svozů, vybíráním odměn z katalogu, expirace bodů apod.

  • 18
    05

    Ratolest Fest 2016

    Recyklohraní se opět účastní Ratolest Festu, který se koná v sobotu 28. května od 9:00 do 19:00 v Praze na náplavce Rašínova a Hořejšího nábřeží. Čeká na vás více než 80 zážitků.

  • 13
    05

    Není vzduch jako vzduch-poslední úkol před prázdninami

    V letošním školním roce jsme pro vás připravili poslední úkol s názvem Není vzduch jako vzduch.  Úkoly vás opět provede Katka s Honzou, kteří se tentokrát zamýšlejí nad efektivností obalů a jejich následného využití.

  • 12
    02

    Nový úkol je tu: V rámci bádání zahájíme pátrání!

    Ve spolupráci se společností Elektrowin jsme pro vás připravili nový úkol. Jeho název zní: V rámci bádání zahájíme pátrání! Již z názvu je patrné, že cílem tohoto úkolu bude objevovat, zjišťovat, hledat...

  • 02
    02

    Plakát na podporu kampaně Věnuj mobil

    Pro podporu sběrové kampaně Věnuj mobil jsme pro vás připravili graficky povedený plakát. Budeme rádi, pokud jej vyvěsíte a podpoříte tak sběr vysloužilích mobilních telefonů. Plakát je ke stažení zde. Děkujeme

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.