Novinky a aktuality

Vítejte ve 4. ročníku Recyklohraní

Milí účastníci Recyklohraní, začal nám nový školní rok a s ním také další ročník projektu Recyklohraní. Věříme, že se opět zapojíte do dalších zajímavých úkolů, soutěží i projektů a pomůžete nám se zpětným odběrem použitých baterií a vysloužilého elektrozařízení. Vždyť právě vaší zásluhou se dostalo k recyklaci více než 210 tun baterií a téměř 1000 tun elektrozařízení!

V uplynulém školním roce bylo vyhlášeno 6 soutěžních úkolů v rámci kterých zapojené školy mimo jiné zjišťovaly své znalosti v oblasti recyklace papíru, vymýšlely texty "recyklačních"  koled, vyráběly plakáty na podporu osvěty recyklace použitých baterií nebo navrhovaly titulní stránku časopisu Zpětný odběr. Zde se můžete podívat na seznam nejaktivnějších školy, které byly za svoji aktivitu odměněny bonusovými body:

Školy, které splnily 6 ze 6 zadaných úkolů a odevzdaly použité baterie i vysloužilé drobné elektrozařízení  získaly 1000 bonusových bodů.

Školy, které splnily 5 ze 6 zadaných úkolů a odevzdaly použité baterie i vysloužilé drobné elektrozařízení získaly 500 bonusových bodů.

 Přejeme všem do nového školního roku mnoho úspěchů a těšíme se na další spolupráci s Vámi a Vaší školou!

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.