Novinky a aktuality

Už za týden končí sběrová kampaň na drobné elektro

Podzimní sběrová kampaň, během níž můžete ve školách objednávat svozy drobného elektra, končí už příští pátek 25. října. Recyklohraní se s touto kampaní zapojilo prostřednictvím ČVUT Praha do mezinárodního projektu Circular WEEEP.

 

  • Pokud si objednávku svozů ze školy plánujete až na poslední týden kampaně, prostudujte si prosím před jejím zasláním podmínky svozů na našich stránkách nebo dřívější aktualitu s dalšími podrobnostmi.
  • Pokud jste během aktuální kampaně svoz již objednali, další objednávka nyní není možná! 
  • Partnerem sběrové kampaně je společnost Elektrowin, která svoz ze školy uskuteční vždy nejpozději do 25 pracovních dní od vaší objednávky.

Prostřednictvím ČVUT Praha se Recyklohraní s touto sběrovou kampaní zapojilo do mezinárodního projektu Circular WEEEP, jehož cílem je společná podpora a zefektivnění sběru a recyklace elektroodpadu a jeho opětovného použití v rámci 7 regionů Evropské unie (ČR, Itálie, Rakousko, Slovensko, Polsko, Chorvatsko a Slovinsko).

„Recyklohraní poskytuje do projektu data ze sběrové kampaně. Náš program je příkladem dobré praxe, ukázkou systematické letité spolupráce při vzdělávacích i sběrových aktivitách. Společně a díky vám, pedagogům ve školách, dosahujeme výsledků, které mohou být inspirací i pro další evropské regiony,“ říká Hana Ansorgová, ředitelka Recyklohraní.

Projekt Circular WEEEP je podpořen z programu Interreg Central Europe financovaný z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF) a je spolufinancován účastníky.

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.