Novinky a aktuality

Baví vás ekologická tematika a práce s dětmi? Přidejte se k nám!

Recyklohraní hledá lektora nebo lektorku pro výjezdní vzdělávací projekt, který zahrnuje výjezdy po celé ČR pod dobu cca 1 týdne v měsíci ve školním roce. Vhodné při studiu vysoké školy přírodovědného nebo pedagogického směru.

Vzdělávácí program Recyklohraní organizuje výjezdní lektorské programy již řadu let. Jedním z nejoblíbenějších je program Recyklace hrou, který je určen pro 1. i 2. stupeň ZŠ. Tematicky se věnuje recyklaci, především potřebě recyklace elektrospotřebičů a přenosných baterií.

V rámci výjezdních projektů je kladen důraz na zážitkovou a interaktivní výuku. Další lektorské programy stojí na principech badatelské výuky (II. stupeň ZŠ), nebo oslovují děti v MŠ. Podrobnosti k nabízeným lektorským programům naleznete na našich webových stránkách v sekci Vzdělávací akce.

Náplň vaší práce by zahrnovala samostatné lektorování 45minutové vyučovací hodiny na téma recyklace (výuka v bloku max. 6 vyučovacích hodin za sebou). Počítejte prosím s výjezdy po celé ČR s odjezdem z Prahy, kde je nutno vyzvednout vyučovací pomůcky a služební automobil. Součástí vaší práce by bylo také administrativní vyhodnocení projektu (evaluace s pedagogy, výkazy práce).

Nabízíme vám samostatnou práci na cca 1 týden v měsíci (možno i více, dle dohody), služební automobil a ubytování v místě lektorování a samozřejmě zaškolení. Práce je na DPP nebo ŽL s odměnou 1800,- Kč za 1 den výjezdu.

Požadujeme nástup již v září 2024! Další podrobnosti najdete přímo v inzerátu této pozice. Pokud jste starší 18 let, spolehlivost a samostatnost patří k vašim kvalitám, pokud jste časově flexibilní a aktivní řidič se zájmem o vzdělávání dětí na téma recyklace a životní prostředí, ozvěte se nám!

Kontakt: Hana Ansorgová, ředitelka Recyklohraní

Tel: 602 164 173

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.