Novinky a aktuality

Děkujeme za spolupráci v uplynulém školním roce!

Milé paní učitelky a páni učitelé, děkujeme vám za příjemnou spolupráci v uplynulém školním roce. Děkujeme za vaše odhodlání a nadšení pro myšlenku, že environmentální vzdělávání má smysl. Děkujeme za vaše úsilí, které vkládáte do toho, aby si děti více vážily naší planety. Díky vám se děti učí, jak pečovat o životní prostředí a chránit ho pro budoucnost.

 

Každým rokem pro vás rozšiřujeme spektrum metodik, aktivit a úkolů a jsme moc rádi, že je ve výuce využíváte. Nově třeba můžete čerpat podklady z EKOABECEDY na téma plasty, kde najdete zpracované materiály pro všechny věkové skupiny od mateřských škol až po středoškoláky.

Již potřetí jsme také organizovali Celoroční hru a na ni navázaný Celoroční cíl s ekologickou tematikou, který od škol vyžadoval průběžnou a systematickou práci po větší část školního roku. Moc nás potěšilo, že se do jeho plnění zapojilo 250 škol.

Děkujeme i za vaše zapojení do sběru baterií, drobného elektra, tonerů a mobilů. Naši sběroví partneři zajišťují jejich recyklaci a může nás těšit, že i touto cestou děláme společně něco pro životní prostředí.

Přejeme vám, abyste si o prázdninách odpočinuli, načerpali novou energii a užili si zaslouženého volna.

Děkujeme ještě jednou a těšíme se na další společný školní rok!


Tým Recyklohraní  

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.