Novinky a aktuality

Blíží se konec sběrové kampaně na elektro, termín odevzdání úkolu a přihlášení k cíli

Dovolujeme si vám připomenout důležité říjnové termíny, které se týkají spolupráce vaší školy se vzdělávacím programem Recyklohraní aneb Ukliďme si svět. 

Pro přehlednost vše shrnujeme bodově:

  • Už jen do pátku 20. října 2023 probíhá podzimní sběrová kampaň zaměřená na elektrospotřebiče a pro vás to znamená, že pokud chcete objednat svoz drobného elektra, které jste ve škole vybrali, můžete tak učinit do tohoto termínu. Další možnost objednat svoz elektra budete mít až v březnu. Více info zde.

  • Do 31. října 2023 můžete plnit aktuální úkol Po stopách Plýtváka šatního. Za zaslanou dokumentaci vám na školní konta připíšeme 250 bodů. Zadání úkolu a další informace jsou k dispozici zde.

  • Pokud jste v rámci jeho plnění úkolu uspořádali ve škole sbírku šatstva nebo SWAP, zájem o svoz vybraného šatstva, které vám přebývá, můžete zaregistrovat do 20. října 2023 prostřednictvím tohoto odkazu. Informace předáme Diakonii Broumov, jejíž pracovníci se vám ozvou a domluví s vámi svoz. Později byste se museli přímo domlouvat s Diakonií dle instrukcí na jejich webu www.diakoniebroumov.org, nebo na emailu keraghelova@diakoniebroumov.org .

  • A poslední upozornění se týká Celoročního cíle. Jak už určitě víte, za plnění Celoročního cíle, může vaše škola získat až 1 400 bodů do Celoroční hry s Recyklohraním. Pokud se k plnění Celoročního cíle chcete přihlásit, máte nejvyšší čas. Přihlásit se je možné už jen do 31. října 2023, a to prostřednictvím tohoto linku. Zde najdete také informace, jak na to. Základem je stáhnout si přihlášku, která je v zadáních pro jednotlivé věkové kategorie, vyplnit ji a poté ji vložit do systému, jako běžně vkládáte dokumentaci k osvětovým úkolům.

Kdyby cokoliv nebylo jasné, ozvěte se nám na naše kontakty.

Přejeme vám hezké podzimní dny a děkujeme za vaši aktivní spolupráci.

Váš tým Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.