Novinky a aktuality

Pozvánka webinář - 16.10.2023 - Simulační hra Dědictví aneb oprav dům po babičce

Srdečně vás zveme na webinář s lektorem Tomášem Kozlem z organizace Junák - český skaut, Kaprálův mlýn, z.s., na téma Simulační hra Dědictví aneb oprav dům po babičce.

 

Webinář se uskuteční se v pondělí 16. října 2023 od 15:30 do 17:00 hodin. Přihlásit se můžete prostřednictvím tohoto linkuAkce bude probíhat prostřednictvím platformy MS Teams, link vám zašleme emailem spolu s potvrzením účasti. Po akci zašleme všem účastníkům osvědčení o účasti. Webinář je vhodný spíše pro pedagogy vyučující na druhých stupních ZŠ a SŠ. 

Přednášející: Tomáš Kozel z organizace Junák - Český skaut, Kaprálův mlýn, z.s.

Obsahové zaměření webináře:

Představení hry Dědictví, která umožňuje studentům prožít desetiletou rekonstrukci domu po babičce, s důrazem na ekonomické a ekologické aspekty. Studenti mají příležitost vyzkoušet si různé dostupné eko-technologie a rozvíjet svou finanční gramotnost. Přednáška nabídne metodický rozbor této hry a bude otevřená pro dotazy a diskuzi. Jde o nabídku konkrétní aktivity, týkající se udržitelnosti, ekonomiky a technologií, kterou můžete zapojit do svých výukových plánů.

V případě dotazů nás můžete také kontaktovat na tel. 739 280 887 nebo na info@recyklohrani.cz.

Pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní je webinář ZDARMA.

Webinář je součástí projektu Recyklohraní v Jihomoravském kraji 2023 – EKOABECEDA pro klima, pro který Recyklohraní získalo podporu Krajského úřadu Jihomoravského kraje.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.