Novinky a aktuality

Pozvánka na výjezdní vzdělávací akci pro pedagogy EVVO - 5.-6.10.2023 (nový termín)

Tento dvoudenní výjezdní vzdělávací program tematicky zaměřujeme na udržitelnou módu, neplýtvání, třídění a recyklaci textilu. Vedle toho bude prostor pro společné povídání, sdílení zkušeností i aktivní odpočinek. 

Uskuteční v termínu od čtvrtka 5. do pátku 6. října 2023 v Pensionu u Svatého Jana u Hradce Králové (http://www.usvatehojana.cz/). Program zahájíme ve čtvrtek v 10:00 hodin a v pátek bychom měli končit nejpozději ve 13:00 hodin. Program najdete zde. 

Zároveň se velmi omlouváme za komplikaci - původně jsme avizovali, že se tato akce uskuteční již v červnu (15.-16.6.), ale z organizačních důvodů ji v původním termínu nejsme schopni připravit v takové podobě, jak jsme si představovali. Proto jsme se rozhodli pro náhradní termín. Všechny pedagogy, kteří se již přihlásili, o změně vyrozumíme samostatným emailem. Děkujeme za pochopení.

Přihlásit se můžete už nyní prostřednictvím tohoto odkazu. Účast na akci je pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní zdarma.

Důležité upozornění: Nejpozději 27. června 2023 vám přihlášku potvrdíme. Počet míst na této výjezdní akci je omezen a pokud zájem předčí naše možnosti, bude o účasti rozhodovat pořadí školy v celoroční hře. Prosíme však, neváhejte a přihlaste se, i když si třeba na umístění na vyšších příčkách v celoroční hře moc nevěříte. Ze zkušeností víme, že červen bývá ve školách hodně hektický a mnozí pedagogové, kteří by jinak rádi jeli, se z časových důvodů nebudou moci zúčastnit.

Spolu s potvrzením přihlášky pak registrované účastníky vyzveme, aby nám vyplnili krátký formulář, který se bude týkat ubytování, stravování a rozdělení do skupin dle věku žáků či studentů, které vyučujete. Pošleme vám také bližší informace ohledně dopravy na místo. Jsme si vědomi, že doprava může být pro některé z vás komplikovanější, a proto uděláme maximum proto, abychom vám byli při dojezdu do pensionu a při zpáteční cestě nápomocni.

Moc se těšíme na setkání s vámi aktivními pedagogy. Věříme, že výjezdní setkání díky zajímavým přednáškám, workshopům, lektorům a exkurzím obohatí účastníky o podnětné informace, a že si ty dva společné dny krásně užijeme.

Váš tým Recyklohraní

 

Konference je součástí projektu EKOUČITEL pro vzdělávání pedagogů spolufinancovaného SFŽP ČR – NPŽP – 1/2021_6.1.B projekt č. 1210100051.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.