Novinky a aktuality

Pozvánka na webinář - 27. 2. 2023 - Žádný odpad? Aneb v čem tkví kouzlo zero waste

Srdečně vás zveme na webinář s názvem Žádný odpad? Aneb v čem tkví kouzlo zero waste. Tématu se chceme věnovat od základů a věříme, že tento úvod s vysvětlením hlavních principů by mohl být zajímavý nejen pro zkušené EVVO pedagogy, ale i pro ty, kteří se zatím o tuto problematiku příliš nezajímají.

Webimář Žádný odpad? Aneb v čem tkví kouzlo zero waste se ukusteční v pondělí 27. února 2023 od 15:30 do 17:00 hodin. Registrovat se můžete zde. Akce bude probíhat prostřednictvím platformy MS Teams a link vám zašleme emailem spolu s potvrzením účasti.

Přednášející: Jarmila Šťastná, dlouholetá šéfredaktorka odborného časopisu Odpady a autorka knihy Všechno, co potřebujete vědět o odpadech a neměli jste se koho zeptat.

Obsahové zaměření webináře:

  • Jak jednoduše změnit své zvyklosti, abychom produkovali minimum odpadů (doma, ve škole, v práci, ve volném čase).
  • Co je to cirkulární ekonomika a jak funguje v praxi.
  • Jak správně třídit odpad, abychom podpořili jeho efektivní recyklaci.

Upozornění: Budeme jen rádi, když tentokrát předáte pozvánku na tento webinář také kolegům pedagogům, kteří se jinak o environmentální vzdělávání příliš nezajímají. Na webináři se tématu zero waste chceme věnovat od základů a věříme, že tento úvod do tématu s vysvětlením hlavních principů by pro ně mohl být přínosný.

V případě dotazů nás můžete také kontaktovat na tel. 739 280 887 nebo na info@recyklohrani.cz.

Jako vždy vám o účasti na webináři vystavíme osvědčení.

Webinář je součástí projektu EKOUČITEL pro vzdělávání pedagogů spolufinancovaného SFŽP ČR – NPŽP – 1/2021_6.1.A projekt č. 1210100048. Pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní je webinář ZDARMA.

Váš tým Recyklohraní

 

.............

Aktuálně v Recyklohraní:

→ Aktuální osvětový úkol má název Najdi Elektrosaura. Zadání pro jednotlivé věkové kategorie najdete zde. Plnit ho můžete do konce února 2023.
Celý březen bude věnovaný jarní sběrové kampani zaměřené na vysloužilé elektro.
→ Rámcový přehled plánovaných aktivit pro I. i II. pololetí je níže. V pdf souboru je k dispozici zde.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.