Novinky a aktuality

Užijte si krásné, pohodové a hřejivé vánoční svátky a vydařený rok 2023

Milé paní učitelky, milí páni učitelé a všichni přátelé a podporovatelé Recyklohraní na školách, za celý tým Recyklohraní Vám ze srdce přeji krásné a pohodové vánoční svátky a do nového roku 2023 hodně zdraví, štěstí a splnění Vašich snů a přání. 

 

Ráda využívám této příležitosti, abych Vám poděkovala za celoroční aktivitu při sběrových kampaních a také v environmentální osvětě a vzdělávání. Vážíme si toho, že se v náročné době, kdy se ve školách potýkáte s mnoha výzvami, zapojujete do aktivit Recyklohraní. Vidíme také, že ve velkém počtu plníte tematické úkoly a pracujete s Ekoabecedami. To je pro náš tým cenná zpětná vazba a těší nás, že metodická podpora, kterou pro Vás připravujeme, nachází ve školách využití. 

Užijte si pohodový čas a do nového roku Vám přejeme dobrou náladu a energii na vše, pro co se rozhodnete. Moc se těšíme na další spolupráci. 

Hana Ansorgová
ředitelka Recyklohraní, o.p.s.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.