Novinky a aktuality

Vzkaz (v) láhvi plnily téměř čtyři stovky škol. Porota nyní vybírá nejzdařilejší práce

Do plnění prvního letošního úkolu s názvem Vzkaz (v) láhvi se zapojilo 392 škol, od kterých nám přišlo 473 dokumentací ke splněnému zadání. 

 
 
Z toho 228 plnilo zadání pro MŠ, dalších 147 pro 1. stupeň ZŠ, 88 pro 2. stupeň ZŠ a 20 škol plnilo zadání pro SŠ. Žáci a studenti měli tvořit komiksové příběhy zaměřené na užívání a recyklaci plastů.
Se spoluvyhlašovatelem úkolu, projektem Replastuj, jsme moc rádi, že se vám úkol líbil - o čemž svědčí početná účast i zpětná vazba, kterou od vás dostáváme ❤️. Více v "archivu úkolů" zde.
 
Jak jsme slíbili, naše porota vybere z došlých prací tři v každé věkové kategorii, které bude považovat za nejzdařilejší. Autorské třídní kolektivy pak pozveme na slavnost, kterou plánujeme na 10. ledna 2023 do Národního zemědělského muzea v Praze. Školy, kterých se pozvání bude týkat včas vyrozumíme.
 
Ještě jednou děkujeme za vaši aktivitu!
 
 
Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.