Novinky a aktuality

Pozvánka na webinář – Představení nové EKOABECEDY pro klima a scénářů do výuky

Srdečně vás zveme na webináře, jejichž cílem je představit vám novou metodickou příručku EKOABECEDA pro klima a seznámit vás s výukovými scénáři a krátkými doprovodnými tematickými videi od Recyklohraní - pro snazší zařazení tématu klimatická změna do výuky.

Vzhledem k tomu, že každá věková skupina má jiné výukové scénáře, rozdělili jsme webináře na dva. Níže najdete potřebné odkazy a prosíme vás, abyste se hlásili podle věkové skupiny, kterou vyučujete. Oba webináře proběhnou prostřednictvím platformy MS Teams.

  • Webinář pro MŠ a 1. st. ZŠ - pondělí 14. 11. 2022 od 15:30 do 17:00 hod. – link pro přihlášení je zde
  • Webinář pro 2. st. ZŠ a SŠ - středa 16. 11. 2022 od 15:30 do 17:00 hod. – link pro přihlášení je zde

Webinářem vás provede Hana Ansorgová, ředitelka Recyklohraní aneb Ukliďme si svět, a Jana Čechová, odborná redaktorka EKOABECDY pro klima. Jako obvykle bude prostor pro Vaše dotazy. 

V případě dotazů nás můžete také kontaktovat na tel. 739 280 887 nebo na info@recyklohrani.cz.

Webinář je součástí projektu EKOABECEDA pro klima spolufinancovaného z Fondů EHP a Norska 2014–2021 – program CZ-ENVIRONMENT projekt č. 3201400051. Pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní je webinář ZDARMA. O účasti na webináři vám vystavíme osvědčení.

Těšíme se s vámi na online setkání.

Váš tým Recyklohraní

Pozn 1.: V druhé polovině listopadu proběhnou v Hradci Králové, Olomouci a Praze semináře k představení EKOABECEDY pro klima „na živo“. Určitě pro vás bude zajímavé zúčastnit se, jak online webináře, tak toho prezenčního. Na online webináři získáte základní informace. Na prezenčních seminářích bude prostor jít více do hloubky – mimo jiné si budete moci vyzkoušet pokusy ze scénářů. Zároveň při nich obdržíte zdarma komplet metodické příručky, scénářů a příloh v papírové podobě.

Pozn 2.: Přehled dalších vzdělávacích akcí pro pedagogy, které plánujeme realizovat do konce tohoto kalednářního roku, najdete i s možností přihlásit se zde.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.