Novinky a aktuality

Pozvánka na webinář - téma šetrná spotřeba vody a jeho zařazení ve výuce

Srdečně vás zveme na webinář na téma ŠETRNÁ SPOTŘEBA VODY a jeho zařazení do vzdělávání žáků a studentů. Uskuteční se v pondělí 28. března 2022, 15:30-17:00 hodin, prostřednictvím MS Teams. 

Cílem webináře je zviditelnit téma šetrná spotřeba vody mezi učiteli, připomenout již dostupné metodické materiály a zejména sdílet dostupné informace a aktuality. Tematicky je webinář zaměřen především na pedagogy ZŠ a SŠ, ale věříme, že podnětné informace při něm získají i pedagogové vyučující mladší žáky. 

Na online seminář se můžete registrovat zde. Link vám zašleme emailem spolu s potvrzením účasti, nejpozději v pátek před akcí.

Program webináře:

  • Voda je nezbytná pro život i pro fungování společnosti. Jak se ale dívat na udržitelné užívání vody, jak jej hodnotit a prezentovat všem společenským a věkovým vrstvám? Je vodní stopa tím správným komunikačním prostředkem?; Ing. LIBOR ANSORGE, Ph.D., Výzkumný ústav vodohospodářský T . G. Masaryka
  • Informace o aktivitách a metodické podpoře Recyklohraní, které se zaměřují na téma šetrná spotřeba vody. Benefity projektu EKOABECEDA aneb Buďme k vodě šetrní pro školy ve Středočeském kraji; Hana Ansorgová, ředitelka Recyklohraní, o.p.s.

V případě dotazů nás můžete také kontaktovat na tel. 739 280 887 nebo ninfo@recyklohrani.cz.

Těšíme se na další naše společné vzdělávací setkání a přejeme vám hodně zdraví a energie.

Váš tým Recyklohraní

 

Webinář se koná v rámci projektu EKOABECEDA aneb Buďme k vodě šetrní, jehož partnery jsou Středočeský kraj a společnost Veolia. Zároveň je součástí projektu EKOUČITEL pro vzdělávání pedagogů spolufinancovaného SFŽP ČR NPŽP 1/2021_6.1.A projekt č. 1210100048. Účastnit se mohou pedagogové z celé republiky. Pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní je webinář ZDARMA

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.