Novinky a aktuality

Po celý březen můžete objednávat svozy elektra

Od 1. do 31. března 2022 můžete ve školách v rámci jarní sběrové kampaně objednávat svozy drobného elektra. Motivací pro vás může být, že za odevzdané spotřebiče získáte body, které vám budou započítány do celoroční hry. 

Většina z vás už jistě zaregistrovala, že tak jako v minulém školním roce, svozy malého elektra je možné objednávat pouze v době kampaně, a to nyní (do konce března) a následně až pak během podzimní sběrové kampaně, která se uskuteční září a říjnu (přesný termín upřesníme). Důvodem je, že kolektivní systém Elektrowin soustředil své svozové kapacity právě na období sběrových kampaní, aby celý proces zefektivnil. 

Věříme, že se vám podaří školní sběr dobře naplánovat, včas objednat svozy a vše půjde hladce. Děkujeme za pochopení. Výjimkou jsou případy, kdy půjde o vyřazení většího množství elektrozařízení z majetku školy, jejichž svoz pro vás zajistíme i mimo termíny kampaní. Ty s námi, prosíme, řešte individuálně prostřednictvím našich kontaktůNaopak baterie, tonery a mobilní telefony můžete objednávat po celý školní rok. 

Informace potřebné pro sběr a svozy najdete zde. Jsou zde ke stažení praktické a bezpečnostní instrukce, pokyny pro objednávky a svozy, případně další doprovodné materiály. 

Jen uvítáme, pokud kampaň ve škole podpoříte prostřednictvím vylepeného plakátu, komunikace na webu anebo jakkoliv jinak. Můžete k tomu využít také plakáty na našem webu nebo si vytvořit vlastní. 

Více informací vám rádi poskytneme také na emailové adrese info@recyklohrani.cz nebo na telefonu 739 280 887, kde zodpovíme vaše dotazy. 

Sledujte dál náš Facebook a web, kde zveřejňujeme aktuální informace.

Přejeme vám pevné zdraví, a pokud to jen trochu půjde, hezké dny. 

Váš tým Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.