Novinky a aktuality

Pozvánka na webinář - téma předcházení vzniku odpadů z potravin a jeho zařazení ve výuce

Srdečně vás zveme na webinář na téma PŘEDCHÁZENÍ VZNIKU ODPADŮ Z POTRAVIN a jeho zařazení do vzdělávání žáků a studentů. Uskuteční se v pondělí 24. ledna 2022, 15:00-16:30 hodin, prostřednictvím platformy MS Teams. 

Na webinář se můžete registrovat tímtodkazemPřihlašovací link vám pošleme nejpozději v pátek před akcí.

Součástí registračního formuláře jsou také 4 jednoduché otázky, které se týkají vašich zkušeností s výukou tohoto tématu. Uvítáme, pokud připojíte své krátké odpovědi, ale není to podmínkou.

Webinář je součástí projektu EKOABECEDA – Umíme žít bez odpadu? podpořeného Hl. městem Praha. Účastnit se mohou nejen pedagogové z Prahy, ale z celé republiky. Pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní je  webinář ZDARMA.

Tematicky je webinář zaměřen primárně na pedagogy 2. stupňů ZŠ a SŠ, ale věříme, že podnětné informace si v nich najdou i pedagogové vyučující u mladších žáků. Kompletní pozvánku najdete zde. Níže shrnujeme základní body programu:

Program webináře:

  • EKOABECEDA aneb Umíme žít bez odpadu?, Hana Ansorgová, ředitelka Recyklohraní, o.p.s.
  • Plýtvání potravinami a prevence vzniku potravinového odpadu v domácnostech, Ing. Lucie Veselá, Ph.D., Ústav marketingu a obchodu MENDELU Brno, intervenční koordinátor výzkumného projektu v Brně
  • Zkušenosti z lektorského programu a ukázky motivačních videí a dalších informačních výstupů projektu.
  • Potravinová bezpečnost jako klíčový faktor udržitelností; PhDr. Dagmar Milerová Prášková, Institut Cirkulární Ekonomiky

V případě dotazů nás můžete také kontaktovat na tel. 739 280 887 nebo na info@recyklohrani.cz.

Přejeme vám hezký začátek roku a budeme velmi rádi, pokud se s vámi na webináři potkáme, i když jen virtuálně.

Váš tým Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.