Novinky a aktuality

Informace ke svozům před koncem kalendářního roku - baterie, tonery, mobily

Potřebujete ze školy odvézt baterie, tonery či mobilní telefony? Pokud chcete, aby svozy proběhly ještě před vánočními prázdninami, objednejte je nejpozději do úterý 30. 11. 2021. Objednávky učiněné po tomto datu budou svezeny až po 3. 1. 2022. 

Věnujte, prosíme, také pozornost pokynům pro svozy jednotlivých sběrových komodit. Najdete je na našem webu v sekci „Ke stažení“. Doporučujeme, abyste svozy objednávali, až pokud máte sběrné nádoby dostatečně naplněné. Naším cílem je, aby svozy probíhaly efektivně, a to i s ohledem na životní prostředí, a neposílali jsme k vám do školy svozové vozy pro pár baterek nebo mobilů. Děkujeme za pochopení. Je to výhodné i pro vás, protože například náš sběrový partner ECOBAT oceňuje z větší části naplněné boxy vyšším počtem bodů, které přiděluje za vybraný kilogram baterií, než je to v případě poloprázdných boxů. 

Připomínáme, že objednávky a svozy elektra probíhají výhradně jen v době kampaní. Ta nejbližší jarní bude vyhlášena v březnu

Upozorňujeme také, že sběrová kampaň Starý mobil pro Remobil se skuteční se od 15. 12. 2021 do 31. 1. 2022. Jak název napovídá, bude zaměřena na sběr použitých mobilních telefonů. Tak jako v minulém roce, dvě ve sběru nejúspěšnější školy získají výlet do science centra a samozřejmě i body do celoroční hry. Podrobné podmínky již brzy zveřejníme. V případě mobilů se vám tedy vyplatí s objednávkou ještě několik týdnů počkat :-)

Kdyby Vás cokoliv zajímalo, jsme Vám k dispozici na našich kontaktech

A nezapomeňte, že aktuálně můžete s Recyklohraním plnit osvětový úkol Spočítej si vodní stopu aneb Krtek vám napoví. Zadání najdete zde. Určitě si také pusťte naše nové instruktážní video, které jsme k tomuto úkolu připravili (k dispozici zde). 

Přejeme vám krásné dny. 

Váš tým Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.