Novinky a aktuality

Březen patří Jarní sběrové kampani se soutěží

Po celý březen bude probíhat Jarní sběrová kampaň se soutěží zaměřená na sběr baterií a elektra. Pro nejaktivnější školy v každém kraji i pro absolutní vítěze z celé ČR máme připravené odměny v podobě poukázek na nákup v řetězci prodejen Kaufland.

Do soutěže budou zařazeny všechny školy zapojené do programu Recyklohraní, které si v průběhu soutěže objednají 1x odvoz sběrného boxu na baterie anebo odvoz vysloužilých elektrospotřebičů. Věříme, že i pro školy, které neaspirují na nejvyšší příčky v soutěži, bude sběrová kampaň příležitostí, aby si objednaly svoz – JARNÍ ÚKLID – nashromážděného elektra a baterií. To je také hlavní důvod, proč kampaň vyhlašujeme podle původního plánu i v době, kdy je výuka na školách ovlivněna opatřeními proti šíření covidu.

Základní informace o kampani včetně pravidel najdete zde. Objednávky je třeba realizovat přes www.recyklohrani.cz. Upozorňujeme, že od aktuálního školního roku se změnila pravidla pro svoz elektrozařízení. Zásadní novinkou je, že svozy jsou realizovány téměř výhradně jen v době sběrových kampaní (1x na jaře a 1x na podzim) a ve speciálních bagách. Podrobnější info najdete zde. Objednávání a svoz baterií probíhá beze změn. 

Soutěž vyhlašují společnosti ECOBAT (sběr baterií a akumulátorů) a společnost ELEKTROWIN (sběr vybraných druhů elektrospotřebičů). Harmonogram je následující – od 1. 3. do 31. 3. 2021 – sběr a objednávky svozů; duben 2021 – dokončení svozů; do 10. 5. 2021 – vyhodnocení a vyhlášení výsledků.

Odměny za sběr baterií (poukázky do Kauflandu):

  • Nejlepší školy v každém kraji v přepočtu kg / na žáka školy získají (bez rozdílu v počtu žáků školy): za 1. místo – poukázky v hodnotě 3 000 Kč, za 2. místo – poukázky v hodnotě 1 500 Kč
  • Nejlepší školy v každém kraji s nejvyšší celkovou hmotností odevzdaných baterií
    (bez rozdílu v počtu žáků školy) získají: za 1. místo – poukázky v hodnotě 3 000 Kč, za 2. místo – poukázky v hodnotě 1 500 Kč
  • Absolutní vítěz v každé z kategorií získá poukázky v hodnotě 5 000 Kč.

Odměny za sběr elektra (poukázky do Kauflandu):

  • Nejlepší škola v každém kraji v přepočtu kg / na žáka školy získá (bez rozdílu v počtu žáků školy) poukázky v hodnotě 3 000 Kč.
  • Nejlepší škola v každém kraji s nejvyšší celkovou hmotností odevzdaných vybraných druhů elektrospotřebičů získá poukázky v hodnotě 3 000 Kč (bez ohledu na počet žáků školy)
  • Absolutní vítěz v každé z kategorií získá poukázky v hodnotě 5 000 Kč.

Více informací vám rádi poskytneme také na emailové adrese info@recyklohrani.cz nebo na telefonu 739 280 887, kde zodpovíme všechny Vaše dotazy. A ještě si vám dovolíme připomenout, že na našem webu najdete nová zadání pro plnění osvětových úkolů. Plnit je můžete až do konce března.

Sledujte dál náš Facebook a web, kde zveřejňujeme aktuální informace. Aktuální kalendář aktivit Recyklohraní najdete zde.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.