Novinky a aktuality

Svozy pro podzimní sběrovou kampaň objednávejte do 7. prosince 2020

Sledujeme, jak se postupně vracíte do škol a zahajujete prezenční výuku. Myslíme na vás, abyste vše bez větších problémů zvládli. Dovolte nám, abychom vás také informovali, že svozy pro Podzimní kampaň ve sběru baterií a elektra se soutěží můžete objednávat do pondělí 7. prosince 2020.

Prosíme berte tento termín, jako finální. Dále už ho prodlužovat nebudeme. Raději dopředu upozorňujeme, že v průběhu vánočních prázdnin kolektivní systémy nebudou svozy zajišťovat. Nashromážděné baterie a elektro svezou do konce ledna 2021. Pokud byste nyní termín nestihli nebo neměli dostatečné množství, což se týká primárně elektra, pak nemusíte mít obavy. Už v březnu příštího roku navážeme jarní sběrovou kampaní, takže budete mít prostor zapojit se během ní. 

V souvislosti se sběrem ještě připomínáme, že tradiční sběrová kampaň mobilních telefonů proběhne v lednu 2021 - tentokrát ve spolupráci se společností REM0BIL. 

Děkujeme všem, kteří si i v tomto zvláštním a hektickém čase najdete chvilku na environmentální vzdělávání. Jsme za to moc rádi. 

Sledujte dál náš Facebook a web, kde zveřejňujeme aktuální informace.

Váš tým Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.