Novinky a aktuality

Prodlužujeme podzimní termíny, abyste měli dostatek času se zapojit

Covid nás může přibrzdit, ale zastavit ne:-). Proto jsme se vzhledem k současné situaci, kdy jsou na několik týdnů uzavřené základní a střední školy, v Recyklohraní rozhodli prodloužit podzimní termíny, abyste měli dostatek času se zapojit. Budou-li to okolnosti vyžadovat, jsme připraveni znovu reagovat.

Změny se týkají podzimní sběrové kampaně a osvětových úkolů, konkrétně:

  • Podzimní sběrová kampaň se soutěží – probíhá od středy 14. 10. 2020 a vzhledem k okolnostem jsme termín trvání prodloužili do 31.12.2020. Až do konce prosince můžete tedy objednávat svozy elektra a baterií. Více informací najdete zde. Nezapomeňte, že ve hře jsou poukázky do supermarketů Kaufland. 
  • Další časová úprava se týká prvního osvětového úkolu letošního školního roku s názvem Velké pátrání aneb Na stopě vody ve vaší sklenici. Na plnění tohoto zadání jste měli původně čas do konce října. Nyní jsme termín posunuli až na konec listopadu. Jsme rádi, že řada škol již vypracovaná zadání poslala a jsou to skutečně hezké práce. Těšíme se na další. Více informací najdete zde
  • Vzhledem k situaci jsme na příští rok přesunuli osvětový úkol zaměřený na náplně do tiskáren, a naopak letos mírně předsunuli osvětový úkol věnovaný recyklaci mobilních telefonů s názvem LOVCI A SBĚRAČI. Ten bude vyhlášen 1.12.2020. Ještě avizujeme, že tradiční sběrová kampaň mobilních telefonů proběhne v lednu.

Sledujte dál náš Facebook a web, kde zveřejňujeme aktuální informace.

Opatrujte se a pamatujte, že dobrá mysl je půl zdraví. A nezapomínejte na environmentální vzdělávání, protože tenhle protivný virus, co nás teď všechny ovlivňuje, jednou otupí své hrany, ale rozvíjet u dětí lásku k přírodě a odpovědný přístup k životnímu prostředí je potřeba stále.

Zdravíme z Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.