Novinky a aktuality

Muzeum spotřebičů

Zveme vás do Muzea spotřebičů, které můžete od 26.1. do 5.4. 2010 navštívit na letišti Praha Ryzyně v odletové hale terminálu 2.Tuto jedinečnou výstavu, díky které se můžete vrátit v historii vývoje elektroniky o více než 100 let zpátky, pro vás připravila společnost Asekol.Přijďte se podívat, pobavit, poučit a získat další body do Recyklohraní! Vstup na výstavu je zcela zdarma a přístupná je 24 hodin denně po celých 7 dní v týdnu.

Za návštěvu výstavy můžete získat body do Recyklohraní, když správně zodpovíte soutěžní kvíz k Muzeu spotřebičů. Škola, která zodpoví správně všech 11 otázek získá od společnosti Asekol 250 bodů. Škola, která bude mít v kvízu 1 - 2 chyby získá 200 bodů. Více než 2 chyby budou bohužel bez bodového ohodnocení. Odpovědi na všechny otázky naleznete na výstavě!

Vyplněný kvíz - vždy jen jeden za školu - nám můžete zasílat do 6.4.2010 mailem na adresu info@recyklohrani.cz.

V případě zájmu si můžete na prohlídku muzea domluvit zdarma našeho průvodce, tuto možnost doporučujeme především základním školám. Pokud budete mít zájem o prohlídku s průvodcem kontaktujte nás prosím alespoň 2 dny dopředu na naší lince 844 100 101.

A když už se případně vydáte na letiště, víte, že letiště Ryzyně nabízí školám možnosti velice zajímavých exkurzí? Zajímají vás podrobnosti? Podívejte se zde!

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu