Novinky a aktuality

Nouzový stav a Recyklohraní – úkoly, svozy, odměny, termíny atp.

Dovolte, abychom vám shrnuli hlavní informace, které se týkají aktuální spolupráce Recyklohraní se zapojenými školami. Vzhledem k tomu, že až do odvolání jsou základní a střední školy uzavřeny, stejně jako část mateřských, u některých aktivit jsme museli upravit termíny či podmínky. Řada věcí však funguje beze změny.

Pro přehlednost vše podstatné uvádíme v bodech níže.

  1. Svozy baterií, elektra a tonerů ze škol probíhají bez přerušení. Stejně tak vám i v tomto čase na základě vašich objednávek zašleme odměny z katalogu. Více informací k obojímu najdete zde.
  2. Uzávěrku třetího osvětového úkolu letošního školního roku s názvem Recyklační zlepšováky jsme posunuli až na 20. 6. 2020. Až do tohoto termínu můžete posílat dokumentaci. Body za splnění úkolu vám budeme připisovat průběžně. V první vlně nyní do 10. 4. a následně vždy zhruba každý týden. Čtvrtý osvětový úkol s názvem Recyklovaná šipkovaná na našem webu zveřejníme v průběhu dubna. Zatím předpokládáme, že plnit tento úkol bude možné i v září a říjnu 2020.
  3. Až do odvolání jsme přerušili naše výjezdní programy (Recyklace hrou, Hrátky s Asíkem a Batem, Recyklace mladého vědce). Se školami, které je měly objednané od března do konce školního roku jsme v kontaktu a budeme hledat náhradní termíny.
  4. Projekt EKOUČITEL ROKU 2019/2020 pokračuje. Mírně jsme však upravili podmínky pro zisk certifikátu, aby bylo pro pedagogy snazší je splnit. Termín pro zaslání dokumentace zůstává stejný a to do 20. 4. 2020. Více informací je k dispozici zde.
  5. Informovali jsme vás také o soutěži Druhotná surovina vyhlášené MPO ČR, do které se školy mohou také přihlásit. Víme už jistě, že uzávěrka bude posunuta. Podrobnosti pro vás zjišťujeme. Doporučujeme sledovat web soutěže https://druhotnasurovina.mpo.cz/.

Dovolíme si vás ještě upozornit na několik důležitých termínů a skutečností:

  • Pokud chcete mít jistotu, že vám odměny z katalogu doručíme do konce školního roku, objednejte si je do 5. 6. 2020.
  • Stejně tak svozy elektra, baterií a tonerů je potřeba objednat do 5. 6. 2020, pokud chcete, aby byly realizovány do konce školního roku.
  • Pohlídejte si též, zda vám neexspirují body na školním kontě u Recyklohraní. Včas si za ně objednejte. Bylo by škoda, kdyby vám po 30. 6. propadly.

Děkujeme všem, kteří již odpověděli na náš dotazník (a že vás už bylo :-). Pokud jste tak ještě neučinili, tak jen připomínáme, že k vyplnění je online zde. Budeme moc rádi také za vaše názory a podněty.

Případné dotazy směřujte na e-mail info@recyklohrani.cz. K dispozici jsme též na telefonním čísle 739 280 887. 

Mějte se hezky. Opatrujte se. Váš tým Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.