Novinky a aktuality

Oblíbená soutěž Věnuj mobil a pojeď do ZOO zahájena! Pozor - letos v novém termínu

Letos v novém termínu vyhlašuje Recyklohraní spolu se společností ASEKOL již desátý, tedy jubilejní, ročník úspěšné sběrové akce Věnuj mobil a pojeď do ZOO. Probíhá od 26. srpna 2019 do 15. listopadu 2019. A stejně jako v minulých ročnících obdrží školy za každý odevzdaný mobilní telefon 3 body na školní účet. 

 

Současně 4 školy s nejvyšším podílem sebraných mobilních telefonů na žáka získají výlet pro jednu třídu s exkurzí na recyklační linku a návštěvu zoologické zahrady v Jihlavě. Soutěž Věnuj mobil a pojeď do ZOO probíhá ve stejném termínu, jako Podzimní sběrová kampaň se soutěží. K posunu termínu dochází s ohledem na to, že chceme efektivněji koordinovat svoz pro obě dvě soutěže. Také věříme, že dřívější termín soutěže zaručí, že všechny vítězné školy stihnou využít odměnu v podobě výletu ještě v aktuálním školním roce. 

A jak se zapojit? Jednoduše!

Stačí, když budete ve škole sbírat použité mobilní telefony. Skladovat je odděleně od ostatního elektra a uchovávat mimo dosah žáků a studentů školy. Odevzdat je můžete včetně baterií a nabíječek, ale není to podmínka. Svoz vybraných mobilních telefonů je třeba objednávat v termínu od 26. 8. 2019 do 15. 11. 2019. Musí jich však být minimálně 20 ks! Ke každému svozu mobilních telefonů je nezbytné přiložit ČESTNÉ PROHLÁŠENÍkteré je podkladem pro připsání bodů na účet školy u Recyklohraní. 

Veškeré potřebné dokumenty jsou pohromadě na www.recyklohrani.cz v sekci "Ke stažení“ v záložce „Věnuj mobil a pojeď do ZOO“.
Najdete zde základní informace o soutěži včetně pravidel, pokyny pro objednání svozu, vzor čestného prohlášení a také plakátek ve formátu A4, kterým můžete propagovat sběr mobilních telefonů u vás ve škole.

Těšíme se, kolik se letos podaří vybrat telefonů. Loni jsme měli rekord. Vybralo se 20 055 mobilních telefonů! Co myslíte? Trumfneme toto číslo?

Přejeme vám krásný podzimní čas.

Váš tým Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.