Novinky a aktuality

Jedenáctý školní rok Recyklohraní končí. Děkujeme za spolupráci a přejeme hezké léto!

Moc vám všem děkujeme za spolupráci v rámci programu Recyklohraní aneb Ukliďme si svět v letošním školním roce. Máme z ní radost.

Těší nás, že aktivita škol při sběrových kampaních a při plnění úkolů stoupá.  Vidíme také, jak stále více pedagogů zapojených do našeho programu sdílí své zkušenosti prostřednictvím www.recyklohrani.cz a při osobních setkáních. A také že pracujete s metodickými materiály EKOABECEDA a využíváte naše lektorské programy

Velmi si považujeme vás všech, co umíte své žáky nadchnout pro ekologii, vést je k udržitelnému životnímu stylu. Přejeme vám, abyste si v létě odpočinuli a nabrali nové síly. Náš tým Recyklohraní bude přes léto odpočívat jen trošku, protože nás čeká hodně práce, abychom pro vás vymysleli a naplánovali aktivity pro příští školní rok. V hlavě máme nové nápady, tak teď je musíme doladit, a hlavně dát na papír. 

A ještě dvě praktické informace – po dobu letních prázdnin svozy baterií ani elektrozařízení neprobíhají. Zajistíme je pro vás až od 26. 8. 2019. Také odměny, které nedorazí do konce června, budou doručeny až na začátku záři. Zároveň ještě letos naposledy upozorňujeme na omezenou platnost vašich bodů – body připsané ve školním roce 2016/2017, expirují ke dni 30. června 2019. Prosíme proto, zkontrolujte platnost svých bodů a odměny si objednejte do tohoto data. Zbývá už jen pár dnů. 

Mějte se krásně a těšíme se na další spolupráci.

Váš tým Recyklohraní

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.