Novinky a aktuality

10. ročník Recyklohraní aneb Ukliďme si svět je tu!


Vítejte zpět po prázdninách!

Po sladkém čase volna a odpočinku jsme zpátky s naším – Vaším Recyklohraním a budeme se opět společně snažit „uklízet svět“:-).

Jsme tu pro Vás, abychom Vám během školního roku pomohli s výukou dětí, žáků i studentů k ekologickému chování. Tradičně máme připraveny čtyři kreativní úkoly a pevně věříme, že se při nich všichni společně dobře pobavíte.

Odměnou za vaše snažení budou kromě zajímavých zážitků i „recyklobody“, které pak můžete směnit v katalogu odměn za to, co se Vám bude líbit a hodit. Body získáte za plnění zmíněných úkolů, ale nabízíme i jiné možnosti! 

Vyhlašujeme totiž velkou podzimní sběrovou soutěž baterií a drobných elektrospotřebičů, při níž si můžete bodové konto Vaší školy podstatně vylepšit. Celkem letos nejaktivnějším školám rozdělíme nad rámec sběru odměny ve výši 84 000 bodů. 
(Podmínky a pravidla pro účast v soutěži ZDE.)

V letošním jubilejním 10. ročníku „Recyklohraní aneb Ukliďme si svět“ připravujeme také řadu dalších novinek.

Je to například nový díl „Ekoabecedy – Umíme žít bez odpadů?“ týkající se předcházení vzniku odpadů (PVO). Proběhne rovněž série krajských seminářů k zapojení PVO do vzdělávání. 
A Vám – aktivním pedagogům – dáváme možnost získat certifikát EKOUČITEL roku 2017/2018. Nese s sebou mimo jiné i možnost finanční podpory až 20 000 korun pro školní výlet Vaší třídy. Více již brzy na těchto stránkách, prozatím aspoň letáček ZDE.
 

Další informace budete průběžně nacházet nejen na stránkách www.recyklohrani.cz, ale také na facebooku https://www.facebook.com/recyklohrani/ anebo na bezplatné infolince +420 739 280 887.

Těšíme se na spolupráci s Vámi!

Celý plán Recyklohraní aneb Ukliďme si svět pro školní rok 2017/2018 naleznete zde.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.