Novinky a aktuality

Konec školního roku - objednávky odvozů, odměn

Vážení účastníci projektu Recyklohraní, pomalu se blíží konec letošního školní roku a tak si bude jistě většina z Vás objednávat odvoz elektrozařízení, baterií či tonerů a také zasloužené odměny z našeho katalogu. Věnujte proto pozornost celému článku.

Objednávky odměny

Aby vše proběhlo k vaší spokojenosti, dovolujeme si Vás upozornit, že standardní doba dodání odměn jsou 3 týdny (především právě v období  jako je konec školního roku nebo Vánoce).

Prosíme, objednejte si tedy své odměny včas, ideálně do 9. června. Objednávky zaslané po datu 17.6. 2014 budou automaticky vyřízeny až na začátku školního roku 2015/16.

 

Expirace bodů připsaných ve školním roce 2012/2013

V souvislosti s objednáváním odměn upozorňujeme na končící platnost bodů připsaných ve školním roce 2012/2013. Body připsané na účet vaší školy v tomto období pozbývají platnost dnem 30.6. 2015. Nenechte si vaše body propadnout a vyberte si za ně odměnu z našeho katalogu!

Množství bodů, kterým končí platnost a je potřeba je vyčerpat, se zobrazí ihned po přihlášení se do systému (pod vaším ičo a heslem) jako body k expiraci.

Minimálně tyto body je nutné do 30.6. 2015 proměnit za odměny, zároveň si však můžete vyčerpat za odměny klidně celé vaše bodové konto.

 

Poslední možnost objednávek odvozů elektrozařízení, baterií a tonerů

Stejně jako každý rok, i letos bude přes prázdniny zablokována možnost objednávání odvozů.  Odvozy elektrozařízení, baterií a tonerů můžete objednávat do 12.6. 2015. Poté budou objednávky zablokovány a spuštěny opět až koncem srpna.

Odvoz objednáte klasickým způsobem přes www.recyklohrani.cz. Po přihlášení naleznete možnost odvozů vpravo dole na hlavní stránce. Každou komoditu odváží jiná společnost, před předáním se tedy ujistěte pro co dopravce přijel a jiný sběr mu nepředávejte. Předejdete tím případné ztrátě bodů.

 

Děkujeme vám za spolupráci. V případě dotazů nás prosím neváhejte kontaktovat na lince Recyklohraní 737 157 352 nebo na mailu info@recyklohrani.cz.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.