Novinky a aktuality

Zašlete nám svůj příklad dobré praxe a splňte první kritérium pro zisk titulu Ekoučitel 2013/14

Jste přihlášeni do projektu Ekoučitel roku 2013/14? Pokud ano, je ideální čas pro splnění jednoho z kritérií.

Projekt EKOUČITEL odstartovat 1.9.2013. Jeho cílem je vyzdvihnout a ocenit náročnou práci učitelů EVVO. Za měsíce září – říjen 2013 se do projektu přihlásilo téměř 60 zájemců. A co nyní na přihlášené kandidáty čeká? Nic obtížného – rádi bychom, abyste nás informovali o své činnosti v oblasti ekologie. Začněme např. sdílením dobré praxe. Můžete nám zaslat např.:

-       návrh vyučovací hodiny s tématikou recyklace,

-       upravený návrh hodiny recyklace zveřejněné na www.recyklohrani.cz v sekci Sdílení. Vámi upravený návrh by měl odpovídat Vašim představám o kvalitní výuce tématu  recyklace na školách.

-       návrh ekologického projektu vhodného např. na projektové dny.

 

Vámi zaslané návrhy pročteme a zveřejníme na stránkách www.recyklohrani.cz. Samozřejmě Vás i bodově ohodnotíme:

-       1 sdílený návrh vyučovací hodiny, příp. upravená hodina recyklace z webových stránek přinese na účet školy 100 bodů, max. však 300 bodů za rok.

-       1 sdílený a kvalitně popsaný návrh ekologického projektu vhodného pro projektové dny oceníme 250 body, max. 250 bodů za rok.

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.