Novinky a aktuality

Vyhlášení vítězů soutěže Příroda spí?

Fotografická soutěž Příroda spí? zná své vítěze.

Vyhášení vítězů soutěže bylo opravdu napínavé. Technika nás zcela zradila a nám nezbývalo než doufat v lepší časy. Nakonec se nám zadařilo ze soutěžní aplikace získat alespoň jména nejúspěšnějších fotografů:

 1. kategorie - žáci
Druhého kola (hlasování na FB) se účastnilo celkem 215 mladých fotografů a první cenu, tj. velkou společenskou hru a drobnosti od Recyklohraní, dostává ADÉLA KUBINOVÁ. Cenu útěchy za těsné druhé místo pak vyhrává... LENKA JINDŘICHOVÁ.

2. kategorie - studenti
Druhého kola (hlasování na FB) se účastnilo celkem 23 fotografů a první cenu, tj. publikaci Digitální fotografie ve Photoshopu (Scott Kelby) a drobnosti od Recyklohraní, získává JIŘÍ GREGOROVIČ.

3. kategorie - pedagogové
Tato kategorie byla pro nás velkým překvapením. Druhého kola (hlasování na FB) se účastnilo celkem 63 učitelů-fotografů a první cenu, tj. publikaci Fotografické postupy živě (Scott Kelby) a drobnosti od Recyklohraní, získává JAROSLAVA ČERNÁ.

Vítězům upřímně gratulujeme, ostatním děkujeme za krásné fotografie a těšíme se na spolupráci při další akci nazvané Recyklované pohádky.

Vítězné fotografie naleznete ve fotogalerii i na facebooku. Pokud Vás zajímá, kolik hlasů získaly vítězné i ostatní fotografie, přehled najdete zde.
Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.