Novinky a aktuality

Akce Asekolu Najdi si svůj červený kontejner se líbí

Společnost Asekol s.r.o. připravila pro širokou veřejnost akci, kde si děti, a to i ty odrostlejší užijí a přitom se naučí, jak zacházet s vysloužilým elektrem.

Na září a říjen letošního roku společnost Asekol s.r.o. připravila vzdělávací akci pro širokou veřenost nazvanou Najdi si svůj červený kontejner. Cílem akce je informovat o nutnosti třídění a recyklace vysloužilých elektrozařízení. Organizátoři se svými atrakcemi projeli 7 krajů, navštívili v nich 20 měst, rozdali spoustu informačních materiálů a dárků, pracovali s mnoha žáky a studenty z přihlášených škol. Akce končí 3.10.2012 v Pardubickém kraji a o tom, že je opravdu povedená, svědčí i slova paní učitelky Stratilové:

„Včera jsme se účastnili ve Frýdku - Místku akce Najdi si svůj červený kontejner. Chceme touto cestou poděkovat organizátorům, protože akce byla velmi dobře připravena, děti se dověděly něco nového, zasoutěžily si a odvezly si spoustu dárků. Ještě jednou děkujeme a těšíme se na další takovou akci. S pozdravem Marie Stratilová, ZŚ F-M, Lískovec.“

A co Vy? Zúčastnili jste se akce také? A s jakými zážitky. Budeme velice rádi, pokud se s námi o své dojmy podělíte na adrese info@recyklohrani.cz nebo na facebooku na stránce www.facebook.com/recyklohrani. Těšíme se na Vaše zprávy a třeba i fotografie (doposud zaslané snímky jsou zveřejněny ve fotogalerii nebo na facebooku).

Ilona Johnová

 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.