Novinky a aktuality

  • 30
    11

    Svozy pro podzimní sběrovou kampaň objednávejte do 7. prosince 2020

    Sledujeme, jak se postupně vracíte do škol a zahajujete prezenční výuku. Myslíme na vás, abyste vše bez větších problémů zvládli. Dovolte nám, abychom vás také informovali, že svozy pro Podzimní kampaň ve sběru baterií a elektra se soutěží můžete objednávat do pondělí 7. prosince 2020.

  • 26
    10

    Recyklace očima mladého vědce s podporou SFŽP, jako odměna pro nejaktivnější školy

    Rádi bychom se s vámi podělili o příznivou zprávu. Lektorskému programu Recyklace očima mladého vědce byla potvrzena finanční dotace ze Státního fondu životního prostředí. To nám umožňuje odměnit 4 nejaktivnější základní školy (s 2. stupněm) tímto lektorským programem zcela zdarma.

  • 16
    10

    Prodlužujeme podzimní termíny, abyste měli dostatek času se zapojit

    Covid nás může přibrzdit, ale zastavit ne:-). Proto jsme se vzhledem k současné situaci, kdy jsou na několik týdnů uzavřené základní a střední školy, v Recyklohraní rozhodli prodloužit podzimní termíny, abyste měli dostatek času se zapojit. Budou-li to okolnosti vyžadovat, jsme připraveni znovu reagovat.

  • 04
    10

    Vyhlašujeme podzimní sběrovou kampaň se soutěží! Potrvá od 14. října do 30. listopadu

    Tradiční podzimní kampaň se soutěží ve sběru elektrospotřebičů a baterií se uskuteční v období od 14. 10. do 30. 11. 2020. Vyhlašují ji společnosti ELEKTROWIN a ECOBAT a děje se tak v den, kdy slavíme Mezinárodní den elektroodpadu, který letos připadá právě na středu 14. října. Vítězné školy v každém kraji získají poukázky na nákup v řetězci prodejen Kaufland.

  • 21
    09

    První letošní úkol přinese nové téma voda a odměny za nejzdařilejší práce

    S novým školním rokem zařazujeme do tematického záběru Recyklohraní nové téma, kterým je šetrná spotřeba vody. Je to pro nás velká výzva – chceme se věnovat tomu, jak k ochraně vody může přispět každý z nás, včetně školáčků od mateřinek přes základky až po studenty středních škol. Prodlouženo do konce listopadu.

  • 07
    09

    Nové pokyny pro svozy elektrozařízení ve školním roce 2020/2021

    Dovolujeme si vás informovat, že počínaje školním rokem 2020/2021 dochází k úpravě pokynů, které se týkají objednávání a svozů elektrozařízení ze škol v programu Recyklohraní. Věnujte prosím pozornost následujícím řádkům a postupujte podle nich.

  • 25
    08

    Nový školní rok s Recyklohraním

    S novým školním rokem startuje už 13. ročník programu Recyklohraní aneb Ukliďme si svět. Předcházející, dvanáctý, byl pro nás všechny výjimečný – plný změn a výzev. S odstupem času však vidíme, že nám pomohl růst. A i díky tomu pro vás máme připraveny nejen témata a aktivity, na které jste zvyklí, ale i něco nového.

  • 24
    08

    Letos se můžete těšit na 5 osvětových úkolů

    Přejeme vám, aby nadcházející školní rok byl pro vás pohodový, ale zároveň i inspirativní a obohacující. V Recyklohraní se budeme snažit, abychom k tomu přispěli. Mimo jiné pro vás připravujeme oblíbené osvětové úkoly – letos jich bude pět. A novinka! Zařazujeme téma šetrná spotřeba vody.

  • 23
    07

    Výjezdní programy ve školním roce 2020/2021

    Také ve školním roce 2020/2021 si u Recyklohraní budete moci objednat výjezdní lektorské programy. Přinášíme aktuální nabídku dosud potvrzených termínů. Pravděpodobně ji budeme v průběhu školního roku postupně ještě doplňovat.

  • 24
    06

    Děkujeme za spolupráci a přejeme hezké léto!

    Letošní školní rok byl hodně netradiční. Asi není třeba připomínat, s čím vším jste se ve školách, ale i my v Recyklohraní, museli potýkat. Ale jak se říká – po každém dešti zase vyjde slunce! Čekají vás zasloužené prázdniny a po nich, věříme, přijde zase zcela běžný školní rok. Těšíme se, že přitom budeme s vámi. Posíleni o nové zkušenosti a s novými plány.  

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.