Novinky a aktuality

Pozvánka webinář - 7.12.2023 - Příběhy ze života plastů, když nám přestanou sloužit

Srdečně vás zveme na poslední letošní webinář, a to s Ing. Petrem Balnerem Ph.D., nezávislým expertem a jednatelem firmy Idea Way Solution, s názvem Příběhy ze života plastů, když nám přestanou sloužit.

Webinář se uskuteční ve čtvrtek 7. prosince 2023 od 15:30 do 17:00 hodin. Tematicky se váže k akuálnímu osvětovému úkolu, jehož zadání najdete na našem webu v sekci Aktuální úkoly.

Na online seminář se můžete registrovat zde. Akce bude probíhat prostřednictvím platformy MS Teams, link vám zašleme emailem spolu s potvrzením účasti.

Po akci zašleme všem účastníkům osvědčení o účasti. 

Přednášející: Ing. Petr Balner Ph.D., nezávislý expert a jednatel Idea Way Solution

Obsahové zaměření webináře:

  • Životní cyklus plastu poté, co přestane sloužit spotřebiteli - blíže se dotkneme všech fází nakládání s plasty jako s odpadem – oblast sběru, dotřídění až po fázi recyklace, výroby druhotné suroviny a materiálového využití.
  • Nové technologie – automatická třídička plastových odpadů – detailní seznámení se zařízeními pro nakládání s plastovými odpady.
  • Ekonomika tříděného sběru a způsob jeho financování.

 V případě dotazů nás můžete také kontaktovat na tel. 739 280 887 nebo ninfo@recyklohrani.cz.

Pro pedagogy ze škol zapojených do programu Recyklohraní je webinář ZDARMA.

Webinář je součástí projektu EKOUČITEL pro vzdělávání pedagogů spolufinancovaného SFŽP ČR – NPŽP – 1/2021_6.1.B projekt č. 1210100051. 

Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.