Novinky a aktuality

Vyhlášení vítězů literární soutěže Kam s ním? aneb Jak to bylo u nás doma.

V kavárně Domu Knihy Kanzelsberger byly v úterý 24. března vyhlášeny výsledky literární soutěže na téma Kam s ním? aneb Jak to bylo u nás doma. Ze 600 přihlášených porota v čele se spisovatelem Emilem Haklem ocenila devět žáků a studentů ve třech věkových kategoriích.
Byli jsme nemálo překvapeni počtem prací, které se nám sešly na stole, stejně jako jejich kvalitou. Bylo dost těžké vybrat vítěze, protože téměř každý text měl něco do sebe. Důraz jsme kladli na vtip a nadhled, a právě proto byl výběr tak těžký; nadhled a humor je žákům, na rozdíl od většiny dospělých, vlastní,“ řekl Emil Hakl, předseda hodnotící komise.

Všech devět oceněných si z vyhlášení odneslo knihy porotců Emila Hakla a Aleny Ježkové a mp3 přehrávače. Z oceněných prací vznikla brožura nesoucí název soutěže, která byla během vyhlášení slavnostně pokřtěna.

Brožura - ke stažení
Tisková zpráva - ke stažení



Další fotografie naleznete již brzy ve FOTOGALERII, kterou pro Vás připravujeme.
Zpět

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.