Novinky a aktuality

  • 02
    12

    Poslední objednávky svozů pro rok 2011

    Poslední možnost objednání odvozů elektrozařízení a baterií v roce 2011 bude pondělí 12. prosince 2011. Svozy budou opět spuštěny po Novém roce.

  • 01
    12

    II. ročník projektu VĚNUJ MOBIL - ukončena možnost přihlášení

    30. listopadu 2011 byla ukončena možnost zasílání přihlášek do II. ročníku projektu Věnuj mobil. Děkujeme všem, kteří se přihlásili. 

  • 25
    11

    VĚNUJ MOBIL - možnost přihlášení prodloužena až do 30.11.2011

    Již jste přihlásili vaši školu do projektu Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svou třídu? Možnost přihlášení je prodloužena až do 30.11. 2011, tak neváhejte a zúčastněte se II. ročníku tohoto jedinečného projektu!

  • 21
    11

    Končí Velká podzimní soutěž ve sběru elektrozařízení

    Ještě do 30. listopadu 2011 máte možnost získat dvojnásobný počet bodů za odvoz elektrozařízení a soutěžit o zajímavé ceny!

  • 18
    10

    Nový úkol - Sběrný dvůr

    Recyklohraní a společnost Eko-Kom vyhlašují detektivně-výtvarný úkol pro všechny typy škol s název "Sběrný dvůr".  Víte jak takový sběrný dvůr funguje, kde se nachází ten "váš" a jaký odpad tam můžete odvézt? Podrobné zadaní úkolu, za který může vaše škola získat až 300 bodů je ke stažení zde.

  • 10
    10

    Mistrovství České republiky v hodu mobilem již má své vítěze

    Skončila unikátní osvětová road –show  v rámci které, si téměř 7000 účastníků vyzkoušelo hod do dálky něčím, čím se běžně jen tak nehází – mobilním telefonem.  Mobilem se házelo na 13 lokalitách po celé České republice a akce se kromě široké veřejnosti zúčastnilo také 20 středních a 109 základních škol. Titul mistra České republiky v této disciplíně drží Lucián Berger s délkou hodu 92,3 m!

  • 01
    09

    Vítejte ve 4. ročníku Recyklohraní

    Milí účastníci Recyklohraní, začal nám nový školní rok a s ním také další ročník projektu Recyklohraní. Věříme, že se opět zapojíte do dalších zajímavých úkolů, soutěží i projektů a pomůžete nám se zpětným odběrem použitých baterií a vysloužilého elektrozařízení. Vždyť právě vaší zásluhou se dostalo k recyklaci více než 210 tun baterií a téměř 1000 tun elektrozařízení!

  • 01
    09

    Vyhodnocení netradičního úkolu VČELY

    Loňský školní rok 2010/11 byl zakončen poněkud netradičním úkolem, během kterého se žáci a studenti dozvěděli zajímavé věci o včelstvu v České republice. Úkolu se zúčastnilo těchto 349 škol, jež za své aktivity získaly od společnosti Ekolamp 208.700 bodů! Přečtěte si víc!

  • 27
    05

    Vyhodnocení úkolu RECYKLACE PAPÍRU

    Milí Recyklohráči, přinášíme vám vyhodnocení vašich pracovních listů, které jste nám zaslali v rámci plnění znalostního úkolu na téma "Recyklace papíru". Úkolu se zůčasnilo 626 škol, které za něj získaly celkem více než 130 000 bodů. Vaše znalosti z této oblasti jsou opravdu chvály hodné!

  • 23
    05

    Netradiční závěrečný úkol pro školní rok 2010/11

    Vžení recyklohráči, společnost Ekolamp, s.r.o. si pro vás připravila na závěr letošního školní roku poněkud netradiční úkol s velmi štědrým bodovým ohodnocením! Když budete při jeho plnění opatrní, věříme, že se dozvíte mnoho zajímavých věcí a užijete i trochu dobrodružství.

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.