Novinky a aktuality

  • 16
    05

    "Zahoď mobil" ve Žlutých lázních v Praze

    Dovolujeme si Vás a všechny žáky vaší školy pozvat na sportovně-osvětovou akci "Mistrovství české republiky v hodu mobilním telefonem. Akce se uskuteční v úterý dne 5.6. 2012 v Praze, v areálu Žlutých Lázní.

  • 20
    04

    Poděkování od společnosti Ecobat, s.r.o.

    Společnost Ecobat, s.r.o. Vám všem tímto chce poděkovat za výrazné přispění ke splnění závazného limitu ve sběru vybitých baterií stanoveného Evropskou unií.

  • 19
    04

    Enviromentální vyúčtování za sběr elektrozařízení

    Stejně jako v loňském roce pro Vás i letos společnost Asekol, s.r.o. připravila enviromentální vyúčtování za sběr elektrozařízení, které jste již obdrželi do svých emailových schránek. 

  • 18
    04

    Ecobat, s.r.o. pořádá další ročník akce "Staň se Rekordmanem"

    Dne 21.4. 2012 odstartuje ve Starém Městě u Uherského Hradiště při oslavách dne Země již 5. ročník "Staň se Rekordmanem".

  • 04
    04

    Nový úkol - Najdi si svůj červený kontejner

    Společnost Asekol v roce 2011 rozmístila více než 1500 stacionárních kontejnerů na drobné elektrozařízení po celé České republice. Na podporu informovanosti o této nové sběrné nádobě realizuje Asekol v tomto roce kampaň "Najdi si svůj červený kontejner", o které jsme vás již informovali. Červených kontejnerů se týká i nově vyhlášený úkol.

  • 04
    04

    Zachraňte vzácné opice, stačí vám starý mobil

    Nezisková organizace ASEKOL pořádá ve spolupráci se Zoo Ústí nad Labem projekt na záchranu indonéské džungle. Lidé mohou odevzdáním jednoho vysloužilého mobilního telefonu pozastavit devastaci tropických pralesů. Nejohroženějším druhem a "maskotem" projektu je opice kahau nosatý, které na tomto území hrozí v blízké době vyhynutí.  

  • 02
    04

    II. ročník projektu VĚNUJ MOBIL již zná své vítěze!

    Téměř 23. 000 odevzdaných mobilních telefonů a 420 zúčastněných škol. To je celková bilance II. ročníku projektu Věnuj mobil a vyhraj výlet pro svu třídu, který vyhlásila v rámci projektu Recyklohraní společnost Asekol. Partnerem tohoto ročníku je společnost T-Mobile, která pro vítězné školy zrealizuje výlety, dle jejich vlastního výběru. Podívejte se na celou zprávu a zjistěte, kdo je vítězem!

  • 29
    03

    Pozvánka na akci Najdi si svůj červený kontejner

    Vážení účastníci projektu Recyklohraní, dovolujeme si Vás pozvat na zábavně - osvětovou akci Najdi si svůj červený kontejner. Cílem je opět zábavnou formou informovat žáky o potřebě sběru a ekologické likvidace vysloužilých elektrospotřebičů a zejména o červených stacionárních kontejnerech na drobné elektro.

  • 26
    03

    Pozvánka na výstavu Umění v recyklaci

    Od března 2012 je nově otevřena Galerie umění pro děti (GUD), ve které právě probíhá do 17. června 2012 výstava Umění v recyklaci. Projekt Recyklohraní je odborným partnerem této výstavy pro téma recyklace a vytvořilo speciální  informační panely, které jsou součástí expozice.

  • 20
    03

    Dárkové šeky pro vítěze Velké podzimní soutěže ve sběru elektrozařízení

    Vítězné školy z této soutěže si mohou své dárkové šeky prohlédnout a stáhnout zde. Použít je můžete k vystavení na Vašich webových stránkách nebo vyvěsit ve škole.

Spoluorganizátoři

   Partneři programu

COOKIES
Recyklohraní potřebuje Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimojiné mohl ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Přijmout vše.
Přijmout vše
Souhlas můžete odmítnout zde.